błąd podczas uruchamiania

pio93 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
24.06.2010, 09:34    Pytanie
siema, mam problem z FM 2010, gdzie podczas uruchomienia wyskakuje błąd (ten gdzie wyskakuje "wyślij (bądź nie wysyłaj) raport o błędach". moglibyście powiedzieć jak można usunąć ten błąd i czym jest on spowodowany

fbd Młody aktywista

0
24.06.2010 15:17    #10
najpewniejsza jest ponowna instalacja.
The colors of a rainbow, so pretty in the sky!

Ludzie, uśmiechnijcie się!

Pomstiborius Młody aktywista

Grupa: Ekspert
0
24.06.2010 16:24    #11
Jesteś mistrzem w robieniu durnych i nieczytelnych screenshotów. Takim wielkim problemem byłoby wycięcie tego prostokąta i wrzucenie jakiegoś czytelnego obrazka? W tej chwili nic nie widać.
Świat wspiera się na czterech filarach - na naukach mądrych, na sprawiedliwości wielkich, na modlitwach prawych i waleczności dzielnych.

pio93 Partyzant

0
24.06.2010 16:55    #12
przynajmniej w jednej dziedzinie jestem mistrzem :D

macie tak:
http://obraz(...)1315.jpg

Pomstiborius Młody aktywista

Grupa: Ekspert
0
24.06.2010 18:23    #13
Zainstaluj najnowszy patch i sprawdź czy działa. Ewentualnie przeinstaluj grę. Coś Ci uszkodziło plik wykonywalny. Możesz jeszcze przelecieć dysk antywirem i anti-malware.
Świat wspiera się na czterech filarach - na naukach mądrych, na sprawiedliwości wielkich, na modlitwach prawych i waleczności dzielnych.

pio93 Partyzant

0
25.06.2010 13:16    #14
niestety zainstalowanie patch'a nie pomogło,
przeinstalowanie gry też nie...
plik wykonywalny to ten fm.exe ?
a można go jakoś przywrócić do stanu normalnego ;D ?

btw może to wina komputera, bo jest "po przejściach", a wcześniej (przed padnięciem windowsa i formacie) gra działała normalnie.. .

// Edytowano 2 razy, ostatni raz 27.06.2010 o godz. 11:40

uzda Partyzant

0
07.07.2010 09:49    #15
Miałem kiedyś coś podobnego i jeżeli miałeś formata z tego co mówisz spróbuj:

Zainstalować ponownie directX`a z płyty z grą FM, bo zakładam, że takową posiadasz :) .

Bo gra jako taka powinna się odpalać bez wpisów do rejestru etc. tak jak ja np. mam gre na pendrivie. (coś na delegacjach trzeba robić ;) )
"Nie wiedziałem, że jest tylu idiotów na świecie dopóki nie wynaleziono internetu" S. Lem

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.