Błąd zapisanej gry

kaamil Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
11.08.2008, 10:49    Pytanie
Wiem ze ten temat pewnie byl juz poruszany ale mam bardzo ograniczony dostep do internetu wiec trudno mi szukac tego czego chce sie dowiedziec od zaraz. Czytalem juz na ten temat ale nie znalazlem nic precyzyjnego. Mianowicie gram save ktory na poczatku gry mial wlaczona opcje kompresowanie (wazyl okolo 10-11mb) ale mniej wiecej w polowie pierwszego sezonu by korzystac ze genie scouta odznaczylem ta opcje i save zwiekszyl pojemnosc do 60mb a gdy chce wczytal gre wychodzi do windowsa z komunikatem "zapisana gra nie zostala wczytana". Mowie o tym kompresowaniu bo wyczytalem ze wlasnie to moze miec wplyw ale nie wiem jak to rozwiazac. Prosze o pomoc

Szobinho Młody aktywista

0
11.08.2008 11:19    #1
Wiesz co? Ja również tak miałem i nic nie da się z tym zrobić. Po prostu save się uszkodził co w Fm bardzo często sie zdarza. Miałem tak ostatnio grając Lechem i nic nie byłem w stanie zrobić. Musisz zacząć grę od początku
'Por Que?No Entiendo Por Que'

kaamil Partyzant

0
11.08.2008 14:00    #2
To w takim razie bez sensu grac skoro losowo w kazdym momencie mozesz juz nie wgrac sava... Mnie zdarza sie to juz drugi raz. Moglby to potwierdzic jeszcze ktos z "gory" czy da sie w ogole cos z tym kombinowac czy juz faktycznie po grze?

dr taktyka Młody aktywista

0
11.08.2008 15:02    #3
Każdy Ci napisze, że nie da się z tym nic zrobić :/ taka natura fm'a... radzę Tobie i każdemu zapisywać grę na dwóch save'ach... na zmiane... lepiej zabezpieczyć się i stracić np. 2 miechy gry niż 5 lat :]

Pozdro.

szatan666 Partyzant

0
11.08.2008 15:10    #4
z tego co mi wiadomo nie da się.. niestety. Polecam jak wcześniej mówi dr taktyka, zapisywać sevaa na dwóch plikach, bądź niech fm robi zapasowe sevy xD

kuab Żołnierz frontu ideologicznego

0
11.08.2008 16:43    #5
Odinstalowywałeś FM-a? Jeśli tak, to sprawdź na jakim patchu/updacie grałeś, i czy masz go w kompie.

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution