Brak jakiegokolwiek trybu meczowego.

German Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
17.02.2011, 23:38    Pytanie
W najnowszej wersji FM'a, pojawił mi się pewien drażniący dla mnie problem. Otóż nagle przestał emitować mi się każdy z trybów meczowych. Ani 2D, ani Classic, ani nawet 3D nie pokazują nic na ekranie, oprócz boiska i stojących kulek. Komentarz na pasku leci normalnie i jest to jedeny sposób na dowiedzenie się co się na tym meczu dzieje. Co ciekawe, gdy cofnę jakąś akcję frag. meczu silnik meczowy tradycyjnie odpala animacje moich ukochanych kulek. Niestety w trybie live, coś zastygło. Próbowałem zmieniać skórkę, rozdziałkę, restartowałem komputer- Nic. Moze ktoś wie co w tej sytuacji zrobić? Chciałbym aby się odbylo bez re-instalacji.

sdms Partyzant

0
18.02.2011 02:30    #1
Zmieniłeś ustawienia wyświetlania sytuacji meczowych.

Można to zmienić o ile dobrze pamiętam w opcjach menedżera, albo jak masz widok meczu to gdzieś tam jest do zmiany i masz do wyboru, żeby wyświetał cały mecz, kluczowe sytuacje, tylko komentarz i coś tam jeszcze. Nie powiem ci dokładnie, bo nie mam teraz FM'a włączonego, a pora nie sprzyja na myślenie ;)

W każdym bądź razie ewidentnie masz włączone na "tylko komentarz" to sobie to zmień i będzie działać normalnie.

German Partyzant

0
19.02.2011 12:54    #2
W FM gram od wydania jej pierszej części, i jeszcze mam pojęcie o tym czy wyłączyłem komentarz czy też nie. Błąd pojawił się nagle i naprawia częściowo po tym jak zmienię taktykę/preferencje taktyczne podczas meczu. Wówczas gra pokazuje mi jedną kluczową akcję, po czym zatrzymuje się i nadciąga dalej tryb tekstowy, mimo że mam włączony- Kluczowe, klasyczne 2D. Więc nie po mojej stronie tkwi wina.

German Partyzant

0
20.02.2011 12:59    #3
Bug o dziwo sam się naprawił.

Temat zamknięty.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.