Brak publiczności na stadionach.

ndL Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
02.05.2010, 17:57    Pytanie
Witam.Mam taki problem otóż mam 512 ram i gram na 3D o niskiej grafice i wlaczonej mozliwosci pojawienia sie stadionu.Gralem tak przez jakis czas ale chcial zobaczyc czy jak bede mial wlączona publicznosc czy gra bedzie sie wieszała.Zaznaczam opcji pojawienia sie publicznosci daje na najwyzsza jakos i publicznosci nie ma.Czy da sie jakos rozwiazac ten problem,czy moze jest to wina niskiego ramu(chcociaz uwazam ze to nie jest problem)

realista_9 Żołnierz frontu ideologicznego

0
02.05.2010 19:08    #1
i tak dziwne ze przy 512 ramu gra CI sie nie zacina... ja mam tak samo jak Ty 512 i po chwili mi sie tnie jak wlacze i to na 2D gram... Nigdy CI sie jeszcze nie zacielo?
(L)

ndL Młody aktywista

0
02.05.2010 19:35    #2
Nic mi sie nie tnie :) Dobra najywzej bede bez publicznosci gral ;p

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.