Bramkarz Reprezentacji Gahny

grzelu_sdz Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
26.06.2009, 09:22    Pytanie
Wtam ponownie ,mam takie pytanko niedawno zgodziłem się na prowadzenie reprezenatcji Gahny.Mam taki problem nie wiem jak znaleść dobrego bramkarza do tej kadry .Na krajowej liście był tylko jeden bardzo słabiutki golkipeer .W jaki sposób mogę znaleść bramkarza grającego na poziomie który będzie zasługiwał na koszulke z nr "1" Pozdrawiam

Arek96 Żywa legenda ruchu rewolucyjnego

0
26.06.2009 09:26    #1
Nie ma sposobu. Już wiele razy była o tym rozmowa, przede wszystkim w manifestach Metala, gdzie musiał u siego stać napastnik.
LINK
Jedynym to edytor. Możesz zmienić komuś narodowość na Ghanę i masz bramkarza.
Pozdro.

// Edytowano 1 raz, ostatni raz 26.06.2009 o godz. 09:28

Użytkownik uznał post za pomocny

grzelu_sdz Partyzant

0
26.06.2009 09:42    #2
Hehe to ciekawa sprawa z tym bramkarzem.Będe musiał stawiać na tego którego mam. Dzięki za informacje

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution