Bramkarze i wolny transfer

serotonin Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
11.02.2010, 11:35    Pytanie
Witam.
Gram Newcastle i mam już 2016 rok i zauważyłem coś dziwnego. Mianowicie czołowi europejscy bramkarze nagminnie odchodzą z klubów na wolne transfery ! Sebastian Frey, Tim Wiese, Jose Reina, Artur Boruc, Guillerme Ochoca wygenerowany w Chelsea wielki talent Graham Moncur czy choć Fabiańskito jest to zapewne jednynie część zawodników którzy odeszli z klubu po wygaśnięciu kontraktu których zauważyłem i co ciekawe mimo tego że są to jedni z najlepszych bramkarzy w grze żaden klub nie jest nimi zainteresowany !!!! Oczywiście część z nich ja przygarnąłem do klubu i mam teraz nadmiar bardzo dobrych bramkarzy i na przykład chce sprzedać Reine i co nikt go nie chce kupić co jest ?? w nowym FM bramkarze są zbędni ?? dziwi mnie ta sytuacja trochę
Przydarzyło wam się coś podobnego ??

//Edytowano 1 raz, ostatni raz 11.02.2010, 11:37

qstosh Przodownik pracy

Grupa: Ekspert
0
11.02.2010 11:46    #1
Takie przypadki w FM'ie się zdarzają...i sytuacja taka dotyczy...nie tylko bramkarzy...

techniczny Młody aktywista

0
11.02.2010 13:02    #2
oczywiście, dla mnie to sytuacja doprawdy dziwna bo w realnym świecie rzadko zdarzają się takie przypadki. nawet jeśli zawodnik jest już wiekowy i zwyczajnie nie da rady grać już na najwyższym poziomie, został mu rok, góra 2 kariery, to i tak zawsze bez problemu znajdzie pracodawcę, chociażby w średnim, ale solidnym klubie, chociażby po to, by inni zawodnicy mieli od kogo się uczyć. w FM po kilku latach hurtowo pod koniec sezonów odchodzi wielu świetnych piłkarzy, którzy w rzeczywistości mieliby całe stosy ofert. no ale dzięki temu my - gracze mamy szanse zatrudnić ich za stosunkowo niewielkie pieniądze chociażby w lidze polskiej. gram Wisłą K., obecnie mam 2015 rok i w polskiej lidze gra m.in. Andy van Der Meyde (Polonia W.), w Legi gra reprezentant Danii (nie pamiętam nazwiska), sam do niedawna miałem u siebie Michaela Klukowskiego oraz reprezentanta Belgii (też nie pamiętam nazwiska). może nie są to wybitni piłkarze, ale nie sądzę, by w realnym świecie chcieli grać w naszej marnej lidze. czyli reasumując, może mało to realne, ale uprzyjemnia grę ;)

vivaldi9 Partyzant

0
11.02.2010 13:13    #3
Ja miałem w Lechu Shevchenke i Kanu;D
ZAGŁĘBIE! PO ŻYCIA KRES!

serotonin Partyzant

0
11.02.2010 19:04    #4
to jest gra nie wymagam a na wet nie chce żeby była jak rzeczywistość tylko w taki sposób gra traci trochę na wartości jak możesz takich zawodników sciagnać za bezcen i gdyby nie jak to Frey, Boruc, Reina w wieku 30-32 lat byli by bezrobotnymi :)
I dla mnie jest to poważny bug tej gry

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution