Bramki na początku meczu

sitas92 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
29.11.2007, 13:22    Pytanie
Mam problem. Gram Lyonem i w każdym meczu, nie ważne z jaką drużyna gram trace bramke w pierwszych 10 min. meczu... Co mam zrobić, żeby tak nie było???? Czy ktoś też ma taki problem????

sepmati Żołnierz frontu ideologicznego

0
29.11.2007 13:34    #1
Może to bug... spróbój skoncentrować swoich zawodników przed meczem prez dobraną rozmowę motywacyjną możesz pewnie to także wina obrońców-mogą mieć słabą koncentrację

k-u-b-a1 Przodownik pracy

0
29.11.2007 13:35    #2
sprobuj zaczac mecz defensywanie, by potem z kazda nastepna minuta zwiekszac tempo swojej druzyny, by na koniec zmiazdzyc rywali ;). do tego postaraj sie lepiej motywowac swych zawodnikow przed meczem. u mnie to sie zdazylo tak z 3-4 razy bym stracil bramke na meczu, zazwyczaj to ja pierwszy trafiam ;) powodzenia

aston Młody aktywista

0
29.11.2007 15:13    #3
Nawet jak grasz ze słabszymi klubami na wyjeździe na początku graj defensywnie. Jak się już wyszaleją to możesz przejść do ataku

sir.Morganfield Partyzant

0
29.11.2007 15:18    #4
A gdy kolega sitas92 będzie chciał się "wyszaleć" od początku to co proponujecie wujkowie dobra rada?

Ylv Krzewiciel myśli rewolucyjnej

0
29.11.2007 15:21    #5
Źle motywujesz swoich piłkarzy. Skoro grasz Lyonem, to nie brak ci umiejętności. Musisz przeprowadzić lepszą rozmowę motywacyjną, lecz pamiętaj o tym, że jeśli co mecz będziesz powtarzał to samo swoim piłkarzom, to też nie wpłynie dobrze na postawę twojej drużyny. Musisz znaleźć złoty środek, metodą prób i błędów.

Pawisco Weteran Wojny Ojczyźnianej

0
29.11.2007 15:39    #6
...i na pewno nie jest to bug ;]

Bestian Partyzant

0
30.11.2007 00:20    #7
to jest bug :]

to byl problem ze zawsze praktycznie w okolicach 7 minuty padala bramka.. pacz 801 to rozwiazal.. przynajmniej u mnie.. teraz padaja gole normalnie..

Nemrod Partyzant

0
30.11.2007 08:55    #8
to ciekawe bo ja nie mam takiego problemu mam oryginała i najnowszą łatkę (nie Beta) i gra daje naprawde dużo radochy nie dostrzegam JAK NARAZIE zadnych bugów....

Bestian Partyzant

0
30.11.2007 11:39    #9
mowisz powaznie?? przeciez to smieszne... gra ma tyle bugow, ze zastanawiam sie powaznie na odstawieniem jej na regal...

mecze sa smieszne.. graja jak polamane dzie ci specjalnej troski.. wlasnie stracilem najdurniejsza bramke w calej grze.. bo mojemu bramkarzowi nie chcialo sie biedz za pilka jaka dostal za kolnieze z mojego rzutu roznego!! wybil ja jakis obronca i stracilem gola.. to jest tylko jeden z debilizmow... w 8 sytuacjach na 10 kiedy moj napastnik biegnie sam na sam do bramkarza ten BRONI!!! nawet majac wspolczynnik 5 w akcjach sam na sam.. moj pilkarz ma opanowanie 13, wykanczanie 14... ta gra staje sie smieszniejsza z kazdym meczem... i sedziowie sie nigdy nie myla!!! a jak sie juz pomyla to i tak pzpn Cie olewa... o co chodzi do cholery!!?? mozliwosc krytyki sedziego jest po to zeby nas podpuscic?? co to daje??!! idiotyczna skrzynka pocztowa podzielona na dwa bez mozliwosci wyboru rodzaju wiadomosci jakie chcesz otzrymywac... zachowanie wiecznie nieszczesliwych pilkarzy, ktorzy mimo, ze graja nonstop od 6 miesiecy nadal uwazaja, ze zostali oszukani przy podpisywaniu kontraktu bo usiedli za pierwszym razem na lawe!!! chroniczna glupota twojego asystenta przy prowadzeniu meczow z ktorych ty jestes wywalony (kretyn myli pozycje i wstawia zlych zawodnikow na pole) oraz brak jakiegokowiek kontaktu z nim podczas przerwy. Analiza przedmeczowa to ZART! jesem w drugiej polskiej lidze na 2 miejscu i w polowie sezonu.. 7 wygranych spotkan z rzedu..i nie wazne czy gram z FLOTA z 4 ligi w PP to i tak w analizie meczu jest ze dostane ciezkie baty. obroncy w ogole nie rozumieja slowa presing bo skacza do okola pilkarzy przeciwnika i nic nie robia chociaz odbior moze byc ustawiony nawet na agresywny a ich wspolczynniki sa na poziomie 13-15. itd itp.. moglbym jeszcze pisac i pisac... a ty nie masz bugow... nie rozsmieszaj mnie gosciu.

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.