Buchmacherzy

boro197 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
25.08.2010, 19:08    Pytanie
Czy ktoś mi wytłumaczy na czym polegają zestawienia 4-1 6-4 przy wybieraniu faworyta meczu i jeszcze nie raz jest napisane Evens .Pomoże ktoś??????

fbd Młody aktywista

0
25.08.2010 22:06    #1
Oznacza to mniej więcej tyle, że za postawioną 1 złotówkę możemy wygrać 4. Przy 6-4 wygląda to tak, ponieważ w takim systemie, nie jestem pewien, nie używa się zapisu z połówkami, czyli nie mógł by to być kurs 1,5-1.
Ja osobiście zmieniam na kurs dziesiętny, aby mieć wszystko ładnie napisane.

Evens. Pojawia się gdy stawki na oba zespoły są takie same, oba zespoły mają takie same szanse na zwycięstwo.

Użytkownik uznał post za pomocny

The colors of a rainbow, so pretty in the sky!

Ludzie, uśmiechnijcie się!

boro197 Partyzant

0
26.08.2010 11:28    #2
Dzięki za pomoc
Daje

// Edytowano 2 razy, ostatni raz 26.08.2010 o godz. 11:29

Temat zamknięty.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.