Budowa nowego stadionu - problemy

Wojtek514 Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
16.07.2012, 22:37    Pytanie
Poprosiłem zarząd o budowę nowego stadionu i wreszcie się zgodzili. Planowanie miało trwać do 20.03.2020 roku. Problem w tym, że mam już koniec maja 2020r., a w siedzibie do zarządu przy kwestii budowy stadionu nadal widnieje "planowanie". O co chodzi? Gdy się zgadzali, to było wystarczająco kasy w klubie, a teraz nie ma, czy co?

Zresztą najbardziej chodzi mi o to, czy gdy jakieś warunki, które zmusiły ich do opóźnienia budowy zostaną spełnione, to budowa zostanie rozpoczęta, czy muszę znów ubłagać mój zarząd o to? Bo widzę, że ta opcja jest dostępna w interakcji z zarządem. Ta prośba już "wygasła", czy coś z niej jeszcze będzie? :)

Amikowiec Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
16.07.2012 23:17    #1
Nie bój kijanki :) ; poczekaj do końca czerwca/początku lipca, bo wtedy wszystkie decyzje typu budowa infrastruktury są podejmowane, w końcu budowa stadionu to nie to samo co podpisanie umowy z klubem filialnym, jeśli wtedy nic się nie wydarzy to jeszcze raz poproś zarząd (decyzję w przerwie między sezonami podejmują natychmiastowo). :)

Użytkownik uznał post za pomocny

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.