Budżet płacowy proszę o pomoc !

giovanni_trapato... Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
17.08.2007, 17:25    Pytanie
Jak można usunąć przekroczenie budżetu płacowego innym sposobem niż zwalnianie/sprzedawanie piłkarzy ? Zarząd się nie zgadza na dodatkowe fund. :(
Mam takiego cieniasa rezerwowego co zarabia od groma, ale nijak mam go zwolnić, bo probowalem wszystkie metody :(
Ps.: Jak w FM Modifier zwolnić pikarza z klubu i czy to będzie oszustwo ? Chyba nie, bo pozbywam się przecież SWOJEGO zawodnika.

robinho09 Młody aktywista

0
17.08.2007 17:28    #1
W FMM mozna zmienic date zakończenia kontraktu danego zawodnika i wtedy odchodzi on z klubu po zakończeniu kontraktu.

vietti Żołnierz frontu ideologicznego

0
17.08.2007 17:28    #2
Co do FMM - wyszukujesz piłkarza i w zakładce kontrakt skracasz mu go tak, żeby się kończył np. następnego dnia.
http://www.vietti.aq.pl/ - Grafika komputerowa

Dereds Przodownik pracy

0
17.08.2007 17:29    #3
wpisujesz nazwisko piłkarza w wysszukiwarce w fm modifier wchodzisz w zakładke contrqact(po prawej stronie sie ona znajduje) tam zmieniasz długość kontaraktu np na jutro(chodzi mi oczywiście o gre) i dajesz save i jest:):) mam nadzdieje że pomogłem;);) pozdro:D

vietti Żołnierz frontu ideologicznego

0
17.08.2007 17:30    #4
A na przekroczenie raczej nie dużo poradzisz. Spróbuj zorganizować mecze z dużymi klubami, zaoferuj swoim piłkarzom niższe kontrakty, zmniejszaj premie. Dzięki tym zabiegom w następnym sezonie klub będzie miał większy budżet, a co za tym idzie więcej kasy da ci na płace. Oczywiście przydałoby się coś osiągnąć :)
http://www.vietti.aq.pl/ - Grafika komputerowa

Brazzo Młody aktywista

0
17.08.2007 20:54    #5
Możesz jeszcze spróbować sprzedać go albo nawet wystawić go za 0. Albo sprzedaj kogoś za sporą kasę to budżet płacowy się zwiększy (a zarazem oszczędzisz na płacy "byłego";).

kyczy7 Przodownik pracy

0
17.08.2007 21:05    #6
Klub fillalny :) ( lub patronacki ) - biore tu fakt ze grasz jakims gorszym klubem bo nie sadze aby ekipa z wyższej półki miała problemy płacowe ;) - Man Utd, Liverpool, Chelsea :) postaraj sie xD Jak grasz POL liga to zgłaszaja sie angielskie kluby ( grałem widzewem i miałem jako klub patronacki / filalny The Reds ). Do tego tak jak przedmówcy powiedzieli : springi z silnymi ekipami naprawde dużo daja xD Radze Ci : pozwalniaj niepotrzebnych graczy i nie bój sie rekompensaty ! :) bedziesz miał budżet na plusie , kilka sukcesów i stan konta również sie podniesie xD

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.