BUG apropo taktyki

kaiser_chief Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
22.08.2011, 06:33    Pytanie
ide po chleb zaraz ale najpierw pytanie hehe: nie wiem czy tez macie takie bugi (bledy) ze np jak masz ustawione zeby sie pilkarze zmieniali pozycjami to jak cofniesz te opcje (odznaczysz) to tez wam hmm tak jakby przeskakuja na nie swoje pozycje? dopiero drugi raz jak ich zamienie to juz jest dobrze
i drugi blad to np w przerwie meczu juz se ustawilem tasktyke itd daje GRAJ i uwaga gra sie nie zaczyna moge naciskac do woli graj/pauza na przemian i sie wcale nie gra druga polowa ja se z tym tak radze ze daje powtorke gola ktoregos i jak sie skonczy ta powtorka to juz mgoe grac dalej. macie tak? aha i jeszcze jedno mi sie pzrypomnialo hahah np gram naciskam pauza a sie nie stopuje wogole po prostu nie moge zatrzymac gry haha zal nie wiem macie tez tak? pozdrawiam serdecznie jeszcze mam ciekawy temat tak jakby wzanadrzu ale to niespodzianka na potem no ide po ten chleb pozdrawiam!

nigoL Partyzant

0
22.08.2011 08:34    #1
Idź chłopie po ten chleb i nie zawracaj nam głowy.
Morał: Nie zostawiaj roweru przy otwartej wannie bo ci ukradną telefon, kisiel będzie za kwaśny a jutro niedziela.

kaiser_chief Partyzant

0
22.08.2011 08:43    #2
czy moze odpowiedziec mi ktos hetero?

nigoL Partyzant

0
22.08.2011 09:14    #3
Kaiser jesteś żałosny.W tej sytuacji jedyna pomoc dla Ciebie to psychiatra.
Morał: Nie zostawiaj roweru przy otwartej wannie bo ci ukradną telefon, kisiel będzie za kwaśny a jutro niedziela.

Temat zamknięty.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.