bug w Anglii (Puchar Johnston's Paint)???

ag-25 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
21.10.2007, 21:14    Pytanie
Gram 3 sezon w 4 lidze, poprzednie dwa sezony dochodziłem do ćwierćfinałów - w pierwszym swoim sezonie (06/07) rozpoczynałem ten puchar od 1. rundy. Zauważyłem, że w następnym sezonie zespoły, które przeszły 1. rundę w sezonie 06/07 zaczynały od 2. rundy. Mam teraz 3 sezon (07/08) i dochodząc w poprzednim do ćwierćfinału muszę grać od 1. rundy, co mnie b. zaskoczyło!

Czy to jakiś bug, czy jakieś przepisy, o których nie mam pojęcia???

darek.fm@onet.eu Przodownik pracy

0
21.10.2007 21:29    #1
popatrz w przepisy a jak tam nic nie bedzie to raczej bug

kunXon Żołnierz frontu ideologicznego

0
21.10.2007 22:12    #2
Grasz ciagle w 4. lidze, moze to dlatego. Jakbys awansowal, to moze gralbys od dalszej rundy. Nie znam sie na tej lidze, wiec trudno mi to inaczej wytlumaczyc. Opisywanie wszystkiego jako 'bug' jest grubo przesadzone, ta gra nie jest az tak 'beznadziejna'...

Ylv Krzewiciel myśli rewolucyjnej

0
21.10.2007 22:17    #3
To nie jest bug, gdyż tu chodzi o rozstawienia drużyn (wyższa liga jesteś wyżej rozstawiony), ale tego nie da sie sprawdzić. W twoim przypadku może drużyny, które tak jak mówisz grały od drugiej rundy, może awansowały do wyższej ligi?

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.