Bug z ocenami bramkarzy

daniel k-ce Proletariat

0
11.11.2007, 16:09    Pytanie
Czy ktoś już to zauważył, czy to jest w ogóle bug czy to tylko u mnie występuje lub mi się wydaje, że bramkarze mają bardzo zaniżone oceny!
Przykład - gram Zagłębiem Lubin w PU z Auxerre na wyjeździe. Mecz o dziwo wygrałem 2 - 1. Auxerre non stop atakowało odrobić straty i gdyby nie mój bramkarz to naprawdę bym ten mecz srogo przegrał - albo w najlepszym wypadku zremisował. Sobie myślę, że był to debiut tego GK i od razu Man of the Match a tu oceny po meczowe i jego ocena: 6... Zdziwiłem się... Kilka meczy w lidze, w których wygrywałem tak, że bramkarz nic do roboty nie ma również ocena 6... mecz, który dzięki bramkarzowi wygrałem i ocena 6... po 10 meczach średnia bramkarza: 6.50... Czy to jest bug? Czy ktoś tak miał? Czy po prostu bramkarzy się surowiej ocenia?

Pucek Stachanowiec

Grupa: Moderator
Poziom ostrzeżeń: 0
0
11.11.2007 16:16    #1
Musisz się przyzwyczajić. Dłuuugo grałem w tego FMa i kilkanaście razy widziałem 10 więc spokojnie jeszcze zobaczysz wyższe oceny. W 2008 ocenia się jeszcze surowiej/inaczej. I chyba dobrze.

Post pomocny

To piłkarze przegrywają Twoje mecze, a nie taktyka. Ludzie wygadali już mnóstwo bzdur o taktyce, a ledwo wiedzą jak wygrać w domino.

swiety_1984 Partyzant

Grupa: Użytkownik
0
11.11.2007 16:32    #2
Moze zalezy tez od narodowosci bramkarza i kraju w ktorym gra?? Tak jak swego czasu obnizano oceny Dudka, gdy dobrze bronil w Liverpoolu. Bo u mnie z kolei Landreau czasem na 5 strzalow celnych potrafi puscic 4 bramki i dostaje 7 lub 6 (a 2 po ewidentnych jego bledach :| )

Post pomocny

Pawisco Weteran Wojny Ojczyźnianej

0
11.11.2007 16:39    #3
No ja po roku grania w ta wersje musze stwierdzic ze kiedy bramkarze sa w dobrej formie maja swietne passy od 7 w gore. Jak kupilem Costila na poczatku mial srednie noty ale potem... pograj troche to zobaczysz :)

Post pomocny

Pucek Stachanowiec

Grupa: Moderator
0
11.11.2007 16:43    #4
Od narodowości?Hahahahah. Proszę nie wypisuj takich głupot...

Post pomocny

To piłkarze przegrywają Twoje mecze, a nie taktyka. Ludzie wygadali już mnóstwo bzdur o taktyce, a ledwo wiedzą jak wygrać w domino.

Ylv Krzewiciel myśli rewolucyjnej

0
11.11.2007 17:37    #5
U mnie bramkarz nigdy nie dostał oceny wyższej niż 8, wiele razy zachowywał czyste konto, ratował mnie swoimi interwencjami, jednak co najwyżej dostał to 8. 10 to bramkarz dostanie jak a) zachowa czyste konto b) i obroni do tego co najmniej 10 piłek sam na sam c) najlepiej jeszcze jeśli obroni karnego. Gdy grałem Śląskiem przeciwko Kmicie przegrałem 1:0, a Artur Sarnat wybronił 10 moich celnych strzałów, a z tego 70 % było sam na sam! I dostał wtedy 10!

Post pomocny

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.