Było bardzo dobrze, zrobiło się strasznie.. wciąż przegrywam..

mkamk Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
23.06.2012, 12:05    Pytanie
Witam wszystkich. Mam pewien poważny problem i nie wiem jak sobie z nim poradzić. Gram aktualnie 3 sezon Legią. W pierwszym sezonie mistrz polski, półfinał UE, puchar polski. Cóż, myślałem, że oszaleje ze szczęścia, bo w 1 sezonie z podstawowym składem takie wyniki? W lidze przegrałem tylko dwa mecze, z czego 3 zremisowałem.

Ok, drugi sezon. Faza grupowa LM, 0 punktów, wice mistrz polski, ćwierćfinały PP. Myślę, no dobra..

Trzeci sezon (aktualnie gdzieś połowa), strefa spadkowa wita, faza grupowa LM 2 miejsce (tu akurat się wiedzie, wygrana z Barnsley, wygrana z Austrią Wiedeń, przegrana z Valencią), ćwierćfinał PP i dupa.. CO ROBIĆ? Moi piłkarze grają jak banda patafianów, Kucharczyk może coś tam czasem zabłyśnie, ale praktycznie KAŻDY mecz to przegrana.. a jak już mam wygrywać to z 1-0 z beniaminkiem.. Pomóżcie proszę, to co się dzieje jest po prostu niemożliwe..

Pozdrawiam

buczek93 Młody aktywista

0
23.06.2012 14:31    #1
może jakieś zebranie zespołu i stanowcze wytknięcie piłkarzom, że grają beznadziejnie ? Albo rozmowa indywidualna z każdym z nich gdzie poinformujesz kopaczy, że nie jesteś zadowolony z ich dyspozycji (tylko na nich nie krzycz bo to tylko pogorszy i tak już kiepską atmosferę w zespole). Ew świeża afrykańska albo południowoamerykańska krew ?

orginal98 Partyzant

0
23.06.2012 14:50    #2
A grasz taką samą taktyką przez 3 sezony?

hurriicanee Partyzant

0
23.06.2012 17:05    #3
[quote="orginal98"]A grasz taką samą taktyką przez 3 sezony?[/quote]

nie wydaje mi się, że identyczna taktyka przez kilkanaście sezonów to problem. sam gram po kilkanaście sezonów tą samą taktyką. problem może leżeć w rozmowach z drużyną bądź premiami w kontraktach. jak zawodnicy zarabiają stała pensję to do tego w końcu przywykną. warto im dodać w kontrakcie premie za obecność w 11 sezonu, czy też ilość bramek strzelonych w sezonie. (zdecydowanie lepiej wtedy grają).
Jan.

CelticGlasgow Partyzant

0
23.06.2012 17:58    #4
Jeżeli już nie masz szans na mistrza/vice to daj szanse młodym ? Podstawowy się zdenerwuje, będzie chciał z tobą porozmawiać powiesz mu to co masz powiedzieć, że gra do kitu etc, to się może w garść wezmą.

sylar Partyzant

0
23.06.2012 18:11    #5
Te z uważam, że należy dać szansę młodym, a po sezonie sprowadzić kilku zawodników, aby zwiększyć głębię zespołu. W każdym razie nie proś o pomoc Macieja Skorżę, sam się borykał z takim kryzysem i wiemy, jak to się skończyło :D

mkamk Partyzant

0
24.06.2012 21:13    #6
Słowem wstępu, dziękuje wszystkim za odpowiedzi.

Zaraz odpale FM'a i podwyższe im pensje, bądź dam premie. Jeżeli to nic nie da, to zdejmę podstawowych piłkarzy i wrzucę młodzież. Jeżeli dalej będzie nie tak to napiszę..

Pozdrawiam

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.