Chętni do gry w Ekstraklasie, a realizm.

Szemek Ekspert

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
04.11.2009, 01:39    Pytanie
Co sądzicie o tym, że w Legii mógłby grać Camel Meriem (29- letni trzykrotny reprezentant Francji, były piłkarz Monaco, Marsylii i Bordeaux) albo Ebi Smolarek?

Po tym jak asystent wyeliminował nierealistyczne cele transferowe, mogę podobno pokusić się o zatrudnienie Garetha Bale'a, Victora Anichebe, Rafaela Sobisa czy Brada Jonesa. Legia jest aż tak poważana na świecie czy może nasza liga stała się tak atrakcyjna?

PS. Grzegorz Szamotulski zgodził się na rolę rezerwowego u mnie, ale to nie jest nic nadzwyczajnego.

//Edytowano 1 raz, ostatni raz 04.11.2009, 01:40

"To tylko Internet k*rwa."

Falcon Przodownik pracy

0
04.11.2009 07:34    #1
To że są na liście nie znaczy, że przejdą.Ja też grając nie tylko w tego, ale w kilka poprzednich FM słabszymi klubami, miałem kilka ciekawych nazwiska na tej liście, ale jakoś nikt nie kwapił się przejść mimo ,że wszystko w kontrakcie dawałem na maxa. Ja do teraz tak naprawdę nie wiem od jakich atrybutów zależy, to ze jak dam opcje usuń nierealistyczne cele, to jakie nazwiska usunie a jakie zostawi asystent
"Dziś tylko zwycięstwo i nic nie wchodzi w grę"

Palimpsest Młody aktywista

0
04.11.2009 08:20    #2
W jakim problemie szanowny szemku mamy Ci pomóc? Bo tego typu rozważania to możesz prowadzić na forum : http://forumcm.net/.
@

Vayneil Partyzant

0
04.11.2009 08:28    #3
wiem ,ze w moim klubie (ostatnia liga szwedzka- juz nie dlugo awans sie szykuje )
reputacja wynosi az 534 to i tak jestem wstanie sprowadzic do siebie calkiem sympatycznych zawodnikow. Lecz niestety nie takich ktorzy sa rozpoznawani na ulicy ^^

I to co pokazales jak dla mnie jakeis niewiarygodne nie jest....
To ze na liscie sa jak ktos pisal nie znaczy ,ze przejda a ten francuz oO nawet go nie znam xD A Ebi moze chce ratowac kariere ^^

Hawok Partyzant

0
04.11.2009 09:47    #4
Każdy z tej listy przejdzie ;) u mnie w Wiśle jest Sobis i Marcelinho

Guezmir Młody aktywista

0
04.11.2009 10:22    #5
Tak Vayneil to nie jest niewiarygodne! To jest kosmicznie niewiarygodne! To jest wielka wpadka, wielka żenada! Wygląda na to, że mamy do czynienia z najbardziej spieprzoną pod względem transferów i reputacji, częścią gry!
"Każdy szkoleniowiec układa zespół na swój obraz i podobieństwo, on ma uzewnętrzniać jego charakter" Rudolf Kapera

krolik12345 Partyzant

0
04.11.2009 14:57    #6
ohohohoh chyba się wstrzymam z zakupem FM 10 ...

LajnerBB Żołnierz frontu ideologicznego

0
04.11.2009 15:07    #7
[quote=szemek7]Co sądzicie o tym, że w Legii mógłby grać Camel Meriem (29- letni trzykrotny reprezentant Francji, były piłkarz Monaco, Marsylii i Bordeaux) albo Ebi Smolarek?

Po tym jak asystent wyeliminował nierealistyczne cele transferowe, mogę podobno pokusić się o zatrudnienie Garetha Bale'a, Victora Anichebe, Rafaela Sobisa czy Brada Jonesa. Legia jest aż tak poważana na świecie czy może nasza liga stała się tak atrakcyjna?[/quote]

Legia nie gram ale do Wisly zaden Bale ani Anichebe nie chca przejsc a tez mam poczatek sezonu. Ciekawa sprawa. Smolarka mozna wybaczyc /nawet pojawialy sie plotki o krotkoterminowym kontrakcie w Ekstraklasie/.

E1 jezeli sprowadzisz Bale do Legii to uwierze:-)

// Edytowano 2 razy, ostatni raz 04.11.2009 o godz. 15:13

MeTHoD Partyzant

0
04.11.2009 15:23    #8
Żeby sprowadził Bale do Legii to chyba będzie najpierw musiał wyczarować trochę pieniędzy na transfer ;p

Szemek Ekspert

0
04.11.2009 17:33    #9
Sprawdziłem na szybko i okazuje się, że to kwestia kontraktu. Ja mogę zaoferować tylko 450 tys. € za sezon. Więc Sobis do mnie nie przejdzie (Bale to pomyłka asystenta, wcześniej się takie nie zdarzały - a może znowu chodzi o kasę). Będę musiał się zadowolić Sadickiem Adamsem z Atletico. W poprzednich wersjach ciężko było sprowadzić młodzież z silnych lig do naszego pięknego kraju.

[quote=lukasz19121984]W jakim problemie szanowny szemku mamy Ci pomóc? Bo tego typu rozważania to możesz prowadzić na forum : http://forumcm.net/.[/quote]

Miałem dać cytuj, a dodałem Ci punkcik :) heh, nie dziękuj. W czym macie mi pomóc? Chciałbym wiedzieć jak to jest z naszą reputacją. Czy jest większą czy mniejsza niż ostatnio, czy zwiększa/zmniejsza się z czasem i czy dotyczy to tylko klubu czy ligi również? Nie chciałbym żeby FM szedł w kierunku FIFA Managera, gdzie można sprowadzić każdego piłkarza do każdej ligi.

Edit.

[quote=Vayneil]ten francuz oO nawet go nie znam xD A Ebi moze chce ratowac kariere ^^[/quote]

Ten Francuz ostatnie 9 lat spędził w najwyżej klasie rozgrywkowej we Francji, grał w silnych klubach i nie jest w podeszłym wieku.

Theo Lucius, Andy van der Meyde, Nicolae Mitea, Santiago Ezquerro, Abubakari Yakubu. Może i z wolnego transferu, ale tylko Theo i Santiago mają powyżej trzydziestki. Więc mamy wyższą reputację czy piłkarze niskie wymagania?

// Edytowano 1 raz, ostatni raz 04.11.2009 o godz. 17:55

"To tylko Internet k*rwa."

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.