chwalenie pilkarzy

artusa Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
14.12.2007, 00:09    Pytanie
czy chwalenie pilkarzy w prasie sie oplaca?
nieraz juz chwalilem zwoich grajkow, a pomimo tego ze byli zadowoleni z pochwal po pochwaleniu juz nie grali tak jak przedtem. Z moich doswiadczen wynika ze niezabardzo oplaca sie chwalic graczy najlepiej grajacych

Tzar Przodownik pracy

0
14.12.2007 03:50    #1
Ja chwalę dopiero po kilku dobrych występach z rzędu, mówię coś w stylu "oby tak dalej".
Do tej pory jakoś mi to nie zaszkodziło. Nie wiem natomiast, czy ma to wpływ na grę zawodnika - nie zauważyłem. Z drugiej strony nie zauważyłem też wpływu morale na grę danego piłkarza, a w FM'a gram od początku.

klim1981 Żołnierz frontu ideologicznego

0
14.12.2007 07:26    #2
ja nigdy nie chwale sam zawodników, czasami gdy pojawia się wiadomość od rzecznika kibiców, albo samych kibiców, że jakiś zawodnik "jest w morderczej formie" to mówię im że mam nadzieje że zawodnik "zdoła utrzymać formę jeszcze przez długi czas" i wtedy wszyscy są hepi - zawodnik że pochwaliłem jego wysoką formę - ja bo mam pewność że zawodnik po takiej pochwale nie spocznie na laurach :)

Użytkownik uznał post za pomocny

loswroblitos Młody aktywista

0
14.12.2007 08:41    #3
Z tym chwaleniem to jest róznie ja zauważyłem że po pochwałach zawodnicy grają nieco gorzej to nie jest reguła ale tak mi sie wydaje, takze rozmowa z mediami przed meczem potrafi zepsuc morale gram wisłą i co bym nie powiedział do gazet to jedni mają wysokie morale drudzy nie np. taki Dudka to pętka kazdego przeciwnika jesli powiem ze mozemy wygrac mecz i jego morale sa bardzo niskie jednak gdy gra nie odczówam tego i tu wydaje mi sie ze chodzi o podejscie zawodnika to jest napisane w opisie np przykładny zawodowiec i dla tego morale nie konecznie odbija sie na grze. To takie moje spostrzezenia mam nadzieje że pomogłem Pozdraawiam

Pucek Stachanowiec

Grupa: Moderator
0
14.12.2007 15:28    #4
Należy chwalić wyłącznie po kilku dobrych występach np. 8,8,7,9,8
Wiem, że to nie na temat ale należy także ganić po występach słabych np. 6,6,6,6,5.

Ja staram się raz na miesiąc pochwalić jednego i raz w miesiącu wypowiedzieć swoje zdanie na temat słabo dysponowanego piłkarza.

Należy chwalić/ganić wyłącznie wtedy kiedy piłkarz regularnie występuje. Jeżeli wypowiesz się o formie rezerwowego to on może wyrazić swoje niezadowolenie spowodu braku gry w pierwszym składzie.
Polegaj także na swoim wyczuciu sytuacji w klubie/reprezentacji.

To piłkarze przegrywają Twoje mecze, a nie taktyka. Ludzie wygadali już mnóstwo bzdur o taktyce, a ledwo wiedzą jak wygrać w domino.

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.