ciekawe pytanie

r10 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
22.04.2008, 10:33    Pytanie
witam.
dręczy mnie od dluzszego czasu pewne pytanie:
gdy gram 2 sezon Chelsea Londyn i Drogba ma juz 30 lat to oplaca sie nim jeszcze grac czy lepiej go sprzedac??
moze zapytam inaczej:
do ktorego roku zycia moze grac napastnik,pomocnik,obronca i bramkarz na 100% swoich mozliwosci????

2 pytanie:
od czgo zalezy czy sie dostaje kase na transfery w okienku ziomym czy tez nie...

3 pYTANIE:
od czego zalezy jaką ileść kasy dostaje sie na transfery w okienku letnim.
zapytam inaczej:
co trzeba zrobic zeby dostac jak najwiecej kasy na transfery...

z gory dzieki
pozdrawiam

sefko1 Przodownik pracy

0
22.04.2008 10:54    #1
1) Napastnik bez problemu gra na najwyższym poziomie do 32 lat. Szczególnie dobry napastnik. A póżniej im bliżej bramki tym wiek może być wyższy.

2) Od niczego. Ogólnie pieniądze na transfery dostaje się tylko podczas startu nowego sezonu, chyba, że mając sporo kasy w budżecie lub dobra pozycje jako menadżer poprosisz o dodatkową kasę. Czasami zarząd przyzna dodatkowe fundusze.

3) Mieć dobra sytuacje finansową. Chyba nie ma innej rady. Im wicej kasy w budżecie, im wyższe cele przed Tobą, które zresztą sam możesz zdefiniować np. czy walczysz o mistrza czy o śodek tabeli) tym więcej kasy dostaniesz.

Arko Młody aktywista

0
22.04.2008 10:58    #2
1) Napastnik osiąga szczyt swoich możliwości w wieku 27-31 lat

2) Nie wiem, ja jeszcze na zimę nie dostałem kasiory nigdy

3) Jeśli coś wygrasz to za sukces dostaniesz kase, co podbuduje finanse klubu, dzięki czemu możesz liczyć, że sypną kasą na transfery.

krycha551 Partyzant

0
22.04.2008 11:00    #3
1. Po 30 roku życia zawodnicy raczej tanieją więc jesli chcesz dostac na niego jeszcze jakies pieniądze to sprzedaj go. Wg mnie napastnicy po 30 roku życia graja gorzej (choć zdarzają sie wyjątki). W każdym razie ja lubie miec młodych i szybkich napastników.
2. Kasa na zimowe trensery to ta sama kasa która dostałes na początku sezonu i masz ja na cały sezon. Czasami zarzad moze tez podwyzszyc budżet.
3. Jesli chcesz dostac duzo kasy na transfery to w sezonie poprzedzajacym zarob duzo kasy dla klubu, zarzad na pewno to doceni ;]

truskawka54 Partyzant

0
22.04.2008 11:28    #4
arko wkurzasz mnie. nie znasz odpowiedzi na całe pytanie to sie nie odzywaj. a nie piszesz nie wiem i takie rozne pierdoly. jak nie wiesz to sie nie odzywaj bo wkurzasz ludzi.
1 cos tam
2. nie wiem
3. cos tam
Takie są twoje odpowiedzi. Nie wiem kto ci dal te 6 pkt bo pomagasz ze normalnie krew zalewa

Głosik Krzewiciel myśli rewolucyjnej

0
22.04.2008 16:39    #5
to czy ktoś przyzna punkt to zależy od tamtego goscia widocznie pomógł mu i tyle... A po za tym jego odpowiedzi nie były złe...to twój post był nic nie wnoszący do tematu....

Arko Młody aktywista

0
22.04.2008 17:25    #6
@ truskawka

Ja przynajmniej próbuję komuś pomóc i na 2 z 3 pytań udzieliłem odpowiedzi. A ty? Nic, tylko mówisz, że Cię krew zalewa. Jak chcesz wiedzieć skąd mam moje 6pkt (szalona liczba :D) to wejdź w sufler i poszukaj w tematach. Nie zamierzam więcej z tobą dyskutować. Pozdro

Kołek Partyzant

0
22.04.2008 20:05    #7
A co ty tak się burzysz do kolegi Truskawka? Przecież podał krotkie i konkretne odpowiedzi - niektorzy nie lubia sie rozwodzic w poscie. To twoj post byl calkiem zbedny...

truskawka54 Partyzant

0
22.04.2008 20:18    #8
taaa moj post bez sensu. on mnie wkurza i to ja mam byc ten zly?

Głosik Krzewiciel myśli rewolucyjnej

0
22.04.2008 20:24    #9
Wyluzuj przecież on nic Ci nie zrobił chyba mu nie zazdroscisz 6 punktów...Nikt nie twierdzi zę jesteś tym złym po prostu krytykujesz człowieka za nic...

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.