[quote=Margo]qstosh jak ja Ci zazdroszczę tej cierpliwości i spokoju
[/quote]
Pewnie dlatego jestem obecnie ostoją cierpliwości ponieważ swoją agresję i negatywne emocje wyładowuję na worku treningowym lub na sparing-partnerach na treningu Muay thai.
Poza tym PO TO jest sufler by pomagać, gdy ktoś ma problem bo spławić kogoś proponując "poszukanie samemu w google" to każdy potrafi nawet pierwsza lepsza płytka persona o znacznyn deficycie intelektu.
[quote=Gracz]...wyzej wkleilem link nie moge tez tych treningow wkleic,po w Moich Dokumentach niemam nic prawie folderow w CM[/quote]
Jeśli w katalogu:
Moje dokumentyEidiosChampionship Manager 2010..
nie masz katalogu 'Tactics' to zobacz czy posiadasz takowy w folderze w którym zainstalowałeś grę (w nim powinien być katalog DATA i w nim domyślne taktyki z CM'a)
Możesz też stwożyć SAMEMU folder o dowolnej nazwie np: "taktyki z neta" i tam wrzućić te które w internecie znajdziesz a potem w grze w zakładce [taktyka] klikasz na zakładkę [plik] i "ręcznie" odnajdujesz ten plik z taktyką, zaznaczasz go i wczytujesz.
To samo tyczy się treningów czyli tzw "schedule".
Domyślnie katalog na treningi powinien znajdować się w:
Moje dokumentyEidosChampionship Manager 2010Training Schedule
Jeśli masz tam taki katalog-wrzuć tam te treningi z linku który podałeś w poście nr.10
Natomiast jeśli NIE MASZ tam takiego folderu to podobnie jak wyjaśniałem przy taktykach-> tworzysz samemu folder np: "treningi z neta" i tam to wrzucasz.
Najnowsze posty