CM10.

Gracz Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
19.10.2009, 19:16    Pytanie
Witam.gram w CM10.Mam takie pytanko odnosnie tej gry.Macie moze jakis program treningowy niemoge idealnie trafic w niego?I czy jak caly czas robie treningi druzynowe to cos mi daje to?Bo mi sie wydaje ze nie,chodzi o takie treningi co tam graczy dodajesz itp.

Gracz Partyzant

0
19.10.2009 21:31    #10
A te treningi gdzie wkleic:
http://forum(...)?t=63903

Margo Młody aktywista

0
19.10.2009 21:38    #11
qstosh jak ja Ci zazdroszczę tej cierpliwości i spokoju :)

Gracz Partyzant

0
19.10.2009 21:41    #12
Ale podziwiam jego pomoc,wyzej wkleilem link nie moge tez tych treningow wkleic,po w Moich Dokumentach niemam nic prawie folderow w CM

qstosh Przodownik pracy

Grupa: Ekspert
0
20.10.2009 08:27    #13
[quote=Margo]qstosh jak ja Ci zazdroszczę tej cierpliwości i spokoju :)[/quote]
Pewnie dlatego jestem obecnie ostoją cierpliwości ponieważ swoją agresję i negatywne emocje wyładowuję na worku treningowym lub na sparing-partnerach na treningu Muay thai.
Poza tym PO TO jest sufler by pomagać, gdy ktoś ma problem bo spławić kogoś proponując "poszukanie samemu w google" to każdy potrafi nawet pierwsza lepsza płytka persona o znacznyn deficycie intelektu.

[quote=Gracz]...wyzej wkleilem link nie moge tez tych treningow wkleic,po w Moich Dokumentach niemam nic prawie folderow w CM[/quote]
Jeśli w katalogu:
Moje dokumentyEidiosChampionship Manager 2010..
nie masz katalogu 'Tactics' to zobacz czy posiadasz takowy w folderze w którym zainstalowałeś grę (w nim powinien być katalog DATA i w nim domyślne taktyki z CM'a)
Możesz też stwożyć SAMEMU folder o dowolnej nazwie np: "taktyki z neta" i tam wrzućić te które w internecie znajdziesz a potem w grze w zakładce [taktyka] klikasz na zakładkę [plik] i "ręcznie" odnajdujesz ten plik z taktyką, zaznaczasz go i wczytujesz.

To samo tyczy się treningów czyli tzw "schedule".
Domyślnie katalog na treningi powinien znajdować się w:
Moje dokumentyEidosChampionship Manager 2010Training Schedule
Jeśli masz tam taki katalog-wrzuć tam te treningi z linku który podałeś w poście nr.10
Natomiast jeśli NIE MASZ tam takiego folderu to podobnie jak wyjaśniałem przy taktykach-> tworzysz samemu folder np: "treningi z neta" i tam to wrzucasz.

M3_PL Partyzant

0
20.10.2009 16:39    #14
Ej chłopaki fajny jest CM 10 bo chce se kupić goO ??>

qstosh Przodownik pracy

Grupa: Ekspert
0
20.10.2009 17:23    #15
Przeczytaj sobie recenzję a potem pobierz DEMO i sam sprawdź :)
Jeśli ci się spodoba-odwiedź np. empik i kup.

M3_PL Partyzant

0
20.10.2009 17:59    #16
[quote=qstosh]Przeczytaj sobie recenzję a potem pobierz DEMO i sam sprawdź :)
Jeśli ci się spodoba-odwiedź np. empik i kup.[/quote]
ok. już pykam dzieks

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.