Cmrev.com

bastek26 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
12.01.2007, 19:37    Pytanie
Doceniam waszą pracę pod względem udoskonalania fm-a, ale-przepraszam, że to powiem- jak na oficjalną stronę Football Manager'a wydajecie po prostu żenującą ilość artykułów ;/. Pojawiają się raz na jakiś czas od święta. Czy tylko mi to przeszkadza?

sefko1 Przodownik pracy

0
20.01.2007 19:05    #20
Widocznie nic ciekawego się nie wydarzyło. A jeśli masz jakieś ciakawe info to wyślij któremuś z ekspertów. Napewno się tym zainteresuje.

haosek Partyzant

0
20.01.2007 19:40    #21
Ktoś tam pisał, że to tez ludzie i nie mają czasu i abysmy sami zrobili strone jak sie nie podoba.

Powiem jedno;

Nie ma sie czasu - nie robi sie strony.

A jak nie wyrabiacie to wiecej osob do swojej redakcij wezcie.

Bo naprwade to nie jest lumaczenie, ze nie macie czasu, bo jak sie nie ma czasu to nie robcie strony.

I nie cukrujcie im tak i ich nie usprawiedliwiajcie bo sami dobrze wiedza jaki to obowiazek robic strone.

a ps;
NIE PISZCIE MI TEKSTÓW "sam zrob strony jak takis mądry".
- Nie zrobie strony bo jestem zbyt malo obowiązkowy i pewnie wygladalo by to tak jak tutaj, raz na pol roku artykul, raz na miesiac news.

Scout Młody aktywista

0
20.01.2007 19:53    #22
Bierz takie, jakie jest... Jeśli szukasz newsów to na stronie Segi na pewno coś znajdziesz. Nikt Cię nie trzyma na siłę byś odwiedzał tę stronę. Wg mnie jest bardzo dobra i tylko wyszukiwarkę należy poprawić. A poza tym ludzie dorastają. Może Cię to zdziwić ale za jakiś czas np. w wieku 25 lat(sądząc po wypowiedziach to za ok. 20 latek) może będziesz miał rodzinę/ miej czasu na poświęcanie się przyjemności, a będziesz musiał poświęcić się szkole. Jeśli (z)rozumiesz przekazanie mojej wypowiedzi będę zadowolony. ;)

haosek Partyzant

0
20.01.2007 19:56    #23
:)
Ja rozumiem, ale ty nie rozumiesz mojej.

Własnie oto mi chodzi, nie maja czasu - niech wezmna nowe osoby.
A to, że pisałem - nie masz czasu, nie rob strony.

Gównie odnosi się do tego ze ktos pisał, "to zrób swoja strone".

A to że piszesz to z wiekiem pokazuje tylko, ze mam problemy zwiazne ze swoim wiekiem:).

Pozdrawiam i prosze czytajcie ze zrozumieniem, albo czytaj do konca moje wypowiedzi.

pedro_1987 Weteran Wojny Ojczyźnianej

0
20.01.2007 21:17    #24
Kurcze a ja nadal nie widzę swoich talentów na stronie mimo obietnic ukazania się ich, niestety ludzie chyba nie są słowni. Mogę tylko powiedzieć że jest mi niezmiernie przykro:(((((

Wujek Przecinak Legenda Służb Wywiadowczych

Grupa: Ekspert
0
20.01.2007 22:01    #25
Musicie się liczyć z tym, że nie każdy przesłany przez was utalentowany zawodnik zostanie dodany. Często musimy poprawiać wasze opisy, sprawdzać wszystko. Działamy w miarę naszych możliwości.

Maniana Partyzant

0
21.01.2007 13:21    #26
Takie pytanie kiedy macie ferie?? (mówie do członków rządu :) )

Menedzer5 Żołnierz frontu ideologicznego

0
21.01.2007 13:56    #27
Haosek... piszesz pierdoły... przepraszam. Jest prawdą, że ostatnio ukazuje się niewiele artykułów, ale czy tak było zawsze... oczywiście , że nie czasem widziałem po 2-3 artykułów dziennie. Jestem pewny, że admini jak tylko będą mieli czas to zajmą się stroną. Jeżeli nie mają czasu... trzeba czekać, to oni tutaj "rządzą" . Po drugie to poziom artykułów jest bardzo wysoki, nie jakieś "fraglesy z błędami", tutaj ludzie wkładają w to serce! Zgadzam się z tym, że "jeżeli coś ci się nie podoba to sam zrób stronę", to jest sama prawda, potrafisz lepiej- wykaż się! Możesz nawet wysyłać do adminów swoje artykuły.

PS. Myślę, że można by pomyśleć nad zrekrutowaniem na prawdę zaufanych użytkowników. Choćby po to aby testowali oni talenty. Tacy ludzie od "małych-wielkich" zadań.

Scout Młody aktywista

0
21.01.2007 14:13    #28
Zgadzam się z przedmówcą w 100%

Menedzer5 Żołnierz frontu ideologicznego

0
22.01.2007 12:43    #29
Pytanie do Adminów: Czy jest taka możliwość, abyście w przyszłości zrekrutowali kogoś na wspomnianych wyżej przeze mnie ludzi od "małych-wielkich" zadań? ;-)

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.