Co z tą grą ?;/ Pomocy!!!

Deduś Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
09.12.2007, 18:02    Pytanie
Grałem sobie spokojnie przed chwilą w Fm 08 używałem Genie scouta żeby poszukać sobie dobry sztab szkoleniowy wszystko działało bardzo dobrze do czasu.... Wyłączyłem scouta zeby jeszcze raz wczytać zapisaną grę a tu nagle wyskakuje mi taki błąd: http://img35(...)pe3.png. Nie mam pojęcia co to jest.Używam scouta od ponad tygodnia i wszystko działało bez zarzutu a tu nagle taki numer;( Proszę pomóżcie bo kompletnie nie wiem co z tym robić.Co prawda jest to wersja beta ale nie sądze ze to ma jakikolwiek związek z tym błędem;/

Bestian Partyzant

0
09.12.2007 20:18    #10
@Deduś posluchaj synu buraka i majora z Bydgoszczy, jak oszukujesz to cwelu nie smiej porownywac sie do graczy ktorzy (w przeciwienstwie do Ciebie ) potrafia grac w FM08. Co mnie obchodzi malomiasteczkowy obojniaku do czego uzywasz tegho programu do odkrywania najbardziej istotnej cechy u pilkarzy.. TYLKO do PA... ojeju! TYLKO... zal mi Cie buraku.

P.S. nie odbierzesz mi prawa do nabijania sie z tobie podobnych.

Pucek Stachanowiec

Grupa: Moderator
0
09.12.2007 20:26    #11
Bestian Twoje słowa są niepotrzebne. Jesteś zbyt agresywny.
Prawo nabijania się z podobnych do Dedusia może zabrać Ci admin.
Proszę abyś przemyślał swoje zachowanie.
To piłkarze przegrywają Twoje mecze, a nie taktyka. Ludzie wygadali już mnóstwo bzdur o taktyce, a ledwo wiedzą jak wygrać w domino.

mariusz90 Żołnierz frontu ideologicznego

0
09.12.2007 20:41    #12
Bestian-kolejny zbędny użytkownik na suflerze.

Niektórzy lubią korzystać z tego typu dodatków, więc nie widzę żadnego problemu, gdy prawie nikt z nich nie korzystał nie powstawały by a jednak jak widać jest na nie zapotrzebowanie więc nie udzielaj się.Jesteś kolejnym Kozak-frajer który może sobie tutaj pogadać bo gdzie indziej za takie coś dostał by w papkę i skończyło by się naśmiewanie a zaczął płacz.

Pawisco Weteran Wojny Ojczyźnianej

0
09.12.2007 20:43    #13
Bestian te zalosne sugestie zachowaj dla siebie ;]

Bestian Partyzant

0
09.12.2007 20:44    #14
@mariusz90 w papke?! W PAPKE??!! LOL... wracaj do kolegow z laweczki bo Ci wino stygnie.

@9pucek nie jestem agresywny. Nazywam rzeczy po imieniu. To, ze wiele osob uzywa tego programu znaczy, ze niewiele osob potrafi lub chce grac uczciwie.

Pucek Stachanowiec

Grupa: Moderator
0
09.12.2007 20:47    #15
Proponuję zostawić to do oceny admina i nie wypowiadać się dalej z szacunku dla suflera i CMREV.
To piłkarze przegrywają Twoje mecze, a nie taktyka. Ludzie wygadali już mnóstwo bzdur o taktyce, a ledwo wiedzą jak wygrać w domino.

dmx2000 Partyzant

0
09.12.2007 20:47    #16
No prosze. Widze, ze pojawil sie kolejny tru-mastah-super-duper gracz w FM-a. Ucz nas mistrzu, ucz. Napisz co jest uczciwe a co nie jest. My biedna gromadka zabladzonych owieczek czekamy na Twoje swiatle nauki. A tak na serio. Bestian - jak nadal bedziesz tak pisal to chyba nie zdarzysz przekazac swoich swiatlych madrosci na tej stronie.

mariusz90 Żołnierz frontu ideologicznego

0
09.12.2007 20:55    #17
O mnie się Bastian nie martw, powiedziałem tylko to co sądze, ale ucz dalej jestem otwarty na twoje nauki xD

loozeer Partyzant

0
09.12.2007 20:59    #18
Bastian juz nie pierwszy raz obraza uzytkownikow wiec chyba nalezy mu sie odpowiednia ranga :P

Deduś Partyzant

0
09.12.2007 21:00    #19
Bestianie.Pragnę cie serdecznie poinformować że z takimi tekstami jak napisałeś wyżej to możesz się zwracać do takich jak ty;/ Puknij się w czoło to bedzie wesoło.Nie bede cie tu obrażał tak jak ty mnie bo nie mam zamiaru dostać wroga ludu czy coś.Szanuje ten sufler i wszystkich graczy ale takich jak ty co się tylko wymądrzają i obrażają innych bo nie mają co ze sobą zrobić z powodu trudnego dzieciństwa nie toleruje i sądze że inni użytkownicy tej strony również;/ Zastanów się nad sobą a jak chcesz sobie pogadać to weś se lusterko popatrz sie w nie i moze wtedy wreszcie ktoś cie bedzie słuchał.Żegnam.

Temat zamknięty.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.