co złego w treningu Tuga?

vivi30 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
08.01.2010, 13:10    Pytanie
Gram Lechem 2 sezon w pierwszym nie było takiego problemu, a teraz 6 zawodników ma kontuzje te same czyli złamany obojczyk, co wiąże się z co najmniej 2 miesięczna przerwą. Mam z tym niemały problem.Uzywam tylko tego treningu- co moglo spowodować te same kontuzje u tylu gracy?

vivi30 Partyzant

0
10.01.2010 10:33    #10
[quote=parachutes]a to są jacyś zawodnicy chuderlawi? młodziki? czy pełen przekrój? Może stan infrastruktury treningowej jest nędzny? Ja obstawiam, że to przypadek.

poczytaj System szkolenia młodzieży. Autor dowodzi, że reżimy typu Tug's Training są przereklamowane ;)[/quote]

Pełen przekrój piłkarzy,przeciętna baza treningowa,zadowalające obiekty młodzieżowe. Teraz w każdej pozycji cofnąłem siłę i aerobik o dwa oczka -poczekamy zobaczymy.

parachutes Młody aktywista

0
10.01.2010 11:31    #11
skoro nie ma przeciążeń treningowych wyświetlonych, skoro obciążenie jest lekkie, nie wiem o co chodzi. Może masz pecha i większość Twojej kadry ma duży współczynnik injury proneness, może to bug. Nie wiem, zmień trening i zobacz czy dalej tak będzie. Polecam reżim o nazwie Holy Training with Low Physic WorkLoad lub w wersji normalnej. Poszukaj.
-Why is 6 afraid of 7? - Because 7 8 9.

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.