Crash dumps - proszę nie usuwajcie tematu...

rafalguzik Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
30.12.2008, 19:21    Pytanie
Witam wszystkich eFemaniaków!

Wiem ,że ten temat był już poruszany setki razy ale jeszcze nigdzie nie znalazłem konkretnej odpowiedzi na palący mnie problem...Otóż jestem szczęśliwym posiadaczem oryginalnego, najnowszego FM 2009. Otóż, czy takim szczęśliwym..? No właśnie - kiedy uruchamiam nową grę już na początku konfigurowania rozgrywki gra się zamyka, pojawia się błąd typu "crash dumps" no i po ptokach. Na tym moje szczęście się kończy. Bo nie wiem co robić! Próbowałem niemalże wszystkiego: reinstalowałem, próbowałem grać z patchem i bez, nawet sformatowałem dysk i NIC !!! Cały czas to samo... Bardzo Was proszę o pomoc dla mnie, bo wierzę że wiecie jak temu zaradzić i macie trochę współczucia dla uzależnionego :)

Pozdrawiam i z góry dziękuję!

Pucek Stachanowiec

Grupa: Moderator
0
30.12.2008 19:23    #1
skopiuj swojego posta i wklej tutaj:
http://www.cmrev(...)l?page=4
To piłkarze przegrywają Twoje mecze, a nie taktyka. Ludzie wygadali już mnóstwo bzdur o taktyce, a ledwo wiedzą jak wygrać w domino.

Przemu$^^ Krzewiciel myśli rewolucyjnej

Grupa: Użytkownik
0
30.12.2008 19:25    #2
na jakim dysku masz fm-a i jaki dysk sformatowałeś ?
wartości wypisane w sercu miej, nie na koszulkach.

Temat zamknięty.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.