Crash dumps po zainst. patcha

szolik10 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
19.12.2009, 20:48    Pytanie
Na wersji 10.1 ani razu nie pojawił mi się ten błąd ani razu! Po zainstalowaniu łątki 10.2 ktora rzekomo miala ten błąd wyelminować, nagle bląd się pojawil unimożliwiając kompletnie grę. Pojawia się co chwile, nie da sie grać. Probowałem reinstall i zainstalowac tylko 10.1 ale wtedy nie wczytywalo mi już gry. Wczytuje już tylko na 10.2. Co z tym fantem zrobić?

przemkoo Ekspert

Grupa: Ekspert
Poziom ostrzeżeń: 0
0
19.12.2009 21:05    #1

Temat zamknięty.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.