W FM13 jest problem z grą schodzącymi napastnikami, bądź skrzydłowymi z lepszą nogą odwrotną do pozycji na skrzydle. Przynajmniej taki błąd zauważyłem w becie, ale również w pełnej wersji (w sparingach) jak narazie nie jest kolorowo. Nie grają tak jak powinni. W poprzednich edycjach, schodzący napastnicy byli u mnie zawsze kluczowymi piłkarzami, teraz głównie przez kiepski silnik meczowy grają kiepsko. Lepiej jest ustawić normalnego skrzydłowego z lepszą nogą adekwatną do strony boiska, większy pożytek będzie z jego dośrodkowań i podań w poprzek boiska. Gra schodzącymi napastnikami IMO narazie mija się z celem, mam nadzieje że przy następnej łatce to naprawią. Druga sprawa, niestety ale research CR7 w FM13 woła o pomste do nieba. Opanowanie równe 10 - facepalm. Przykro to mówić, ale zarówno Ronaldo jak i większość zawodników Realu jest nie doceniana przez research'erów nie od dzisiaj, paru piłkarzy ma poprostu za słabe umiejętności i potencjał oraz złe rozłożenie atrybutów, zupełnie nie adekwatne do tego co pokazują w rzeczywistości. Jeśli już chcesz grać CR7 jako schodzącym napastnikiem, ustaw mu podania na czasami, (i tak ma niską współprace) strzały na czasami lub często, dośrodkowania - czasami, nieograniczoną swobode, częste ataki z piłką. Możesz też ustawić ataki tym skrzydłem na którym gra CR7 tak aby większość piłek przechodziła przez niego.
Najnowsze posty