Czarny Ekran/składy z fm11 w fm10

Erwinsky Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
22.11.2010, 14:19    Pytanie
Witam, po włączeniu meczu w 3d pojawia się czarny ekran i czas się zatrzymuje, działa tylko tryb 2d klasyczny jeszcze parę dni temu wszystko działało aż dziś.Przejrzałem różne tematy ale nigdzie nie znalazłem rozwiązania tego problemu.Jeśli ktoś zna "metodę na czarny ekran" to bardzo proszę o pomoc.
Druga sprawa to składy z fm 11 w fm 10 ale bez patcha 10.3 czy można gdzieś to znaleźć ?

Ps.Podczas wyłączania Fm'a występuje błąd z fm.exe

Edek Żołnierz frontu ideologicznego

0
22.11.2010 15:35    #1
A czemu bez patcha 10.3 skoro gra bez niego jest niegrywalna? Wszystkie update'y wydawane sa pod najnowsza wersje gry, czyli 10.3 wiec nie licz, ze cos znajdziesz.

Erwinsky Partyzant

0
22.11.2010 18:05    #2
Bez patcha bo gdy go zainstaluje to zamiast 3d mam czarny ekran i po zakończeniu gry wywala błąd z fm.exe (wyślij raport o błędach ). Zna ktoś jakiś sposób aby było widać 3d ?

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution