Czerwień i 5 meczy?!

Cavalerra Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
19.08.2008, 15:11    Pytanie
Prowadzę Leeds United i w jednym ze sparingów mój zawodnik Alan Thompson dostał czerwoną kartkę. Po meczu dostałem raport o tym, że wydział dyscypliny zastanowi się nad zwiększeniem kary. Często tak miałem, ale za mecze ligowe wynosiło to po 2 mecze kary. A tu patrzę 5 meczy zawieszenia za mecz towarzyski?
Screen: http://img39(...)nkb9.png

Czy to normalne aby za mecz towarzyski karać, aż 5 meczami ligowymi przerwy?

Głosik Krzewiciel myśli rewolucyjnej

0
19.08.2008 22:05    #20
Co w tym dziwnego ??spotykałem sie z tym wiele razy . To nie jest ani bug ani niedopracowanie gdyz to samo występowało we wcześniejszych fmach. Skoro SI nic z tym nie robi to znaczy zę jest w porządku :P

szymon91 Partyzant

0
20.08.2008 00:11    #21
[quote=dizzyel]szymon91:
Wg ciebie jak zawodnik dostanie czerwoną w sparingu to pauzuje w lidze?? Oooo ładne bajeczki ;D Rooney pauzował bo skosił kolesia tak że on potem 4 miechy nie grał bodajże[/quote]
widzę kolejny pan "wszystkowiedzący"... jak nie wiecie to się nie odzywajcie ;]

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.