Czy coś jest nie tak ??

Janek Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
01.05.2006, 03:01    Pytanie
Hej wszystkim. Mam taki problem ponieważ gram ustawieniem 4-4-2 z atakami po skrzydłach, więc naturalna siłą rzeczy najwięcej asyst powini miec ci zawodnicy którzy graja na skrzydłach,a tak się nie dzieje. Mają dośrodkowania i prostopadłe piłki na full.Rajdy również, a rajdy z piłką mieszane. Skrzydłowi maja na sezon coś około 10 asyst po rozegraniu średnio 30 meczy. Czy coś jest nie tak czy to jest normalna sprawa. Aha dodam, że gram w polskiej lidze. Pozdrawiam

Janek Partyzant

0
01.05.2006 05:51    #1
Ok. Dzięki, ale jeszcze mi sie rzuciło do głowy pytanie: a co ze strzałami z dystansu dal skrzydłowych??Ja mam na rzadko , ew. na mieszane. Niektóre chłopaki maja niezłe w tej dziedzinie umiejętności.Aha i jeszcze jedno:podania mają na krótkie. Dobrze czy źle?? Dzięki p.obrocki za podpowied:-).

p.obrocki Partyzant

0
01.05.2006 09:25    #2
I strzały z dystansu i podania ustawiłbym raczej na mieszane. W końcu to skrzydłowy: czasem może zejść do środka i uderzyć z dystansu, a przy kontrach też wypadałoby mu czasem przerzucić piłkę na drugie skrzydło, więc nie warto go ograniczać krótkimi podaniami.

Janek Partyzant

0
01.05.2006 10:27    #3
Jeszcze raz dzięki za pomoc i chyba wyczerpanie mojego tematu. Tak mnie sie przynajmniej wydaje. Pozdrawiam

jakubkwa Człowiek Renesansu

Grupa: Ekspert
0
01.05.2006 14:06    #4
To chyba jeden z powazniejszych problemow z jakimi nie tylko wirtualny manager musi sie uporac. Chodzi mi o wybor miedzy taktyka a konkretnym pilkarzem. Chcielibysmy, zeby skrzydlowy glownie biegal na swojej flance i dosrodkowywal w pole karne (co do tego, to proponowalbym Ci Janek ustawienie tez miejsca z ktorego ma dosrodkowywac na 'z linii koncowej' czy jak to sie tam nazywa), a z drugiej strony jesli potrafi genialnie strzelac z dystansu, to tez przydaloby sie ta jego umiejetnosc wykorzystac. Odpowiednie wywazenie tego i maksymalne wykorzystanie umiejetnosci wszystkich pilkarzy jest w zasadzie gwarantem sukcesu ;)

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution