Czy newgeny w ogóle się generują?

mufloniasty Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
16.12.2013, 09:53    Pytanie
Witajcie,
Jestem w trakcie pierwszego sezonu, gram Leeds United. Jedną z rzeczy, którą zawsze się interesuje, to newgeni oraz kompletny kalendarz, kiedy szkółki młodzieżowe z każdego kraju ich wypuszczają. Sugerowałem się datami z FM 2013 - bo tak mówi większość wiarygodnych źródeł. Mimo tego, dochodzę do zimowego okienka transferowego... a jeszcze ani razu nie wygenerowali się żadni newgeni! Sprawdzałem to wielokrotnie, nawet FM Genie Scout'em.

Gdzie może leżeć problem? Czegoś nie dopatrzyłem np. przy tworzeniu gry? Może coś innego?

Pomóżcie mi rozwikłać tą zagadkę, bo jestem nią zaintrygowany.

mahdi Wróg ludu

Poziom ostrzeżeń: 3
0
16.12.2013 10:11    #1
Newgeni generują się zwykle w marcu-kwietniu.

Przynajmniej we Francji.

// Edytowano 1 raz, ostatni raz 16.12.2013 o godz. 10:11

sqter Partyzant

0
16.12.2013 13:41    #2

skazi Partyzant

0
16.12.2013 15:23    #3
[quote="mufloniasty"]Witajcie,
Jestem w trakcie pierwszego sezonu, gram Leeds United. Jedną z rzeczy, którą zawsze się interesuje, to newgeni oraz kompletny kalendarz, kiedy szkółki młodzieżowe z każdego kraju ich wypuszczają. Sugerowałem się datami z FM 2013 - bo tak mówi większość wiarygodnych źródeł. Mimo tego, dochodzę do zimowego okienka transferowego... a jeszcze ani razu nie wygenerowali się żadni newgeni! Sprawdzałem to wielokrotnie, nawet FM Genie Scout'em.

Gdzie może leżeć problem? Czegoś nie dopatrzyłem np. przy tworzeniu gry? Może coś innego?

Pomóżcie mi rozwikłać tą zagadkę, bo jestem nią zaintrygowany.[/quote]
Przecież newgeni są generowani dopiero od kolejnego sezonu, więc nie ma się co dziwić że w pierwszym sezonie w zimie jeszcze żaden się nie pojawił.

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution