Czy stary prezes odejdzie?

Taher Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
07.05.2010, 15:12    Pytanie
Wątek często się przewijał na suflerze, ale raczej nigdy nie została podana jednoznaczna odpowiedź.
Mam w klubie prezesa od chyba 20 lat, sam ma 62 lata i z chęcią się bym go pozbył.
Genie pokazuje, że jest tylko 4 prezesów w wieku powyżej 75 lat w grze. Co więcej ich status to" zamierza odejść z klubu" lub " zadowolony z życia"
Oznacza to, że prezesi też idą na emerytury. Jeden tylko niemiecki prezes ma 79 lat i kocha klub. Chyba wyjątek potwierdzający regułę :)
Może ktoś ma większe spostrzeżenia na ten temat?

Gilbert Młody aktywista

Grupa: Ekspert
0
07.05.2010 15:15    #1
Regułą jest, że nie zakłada się nowego tematu, skoro istnieje już taki, w którym spokojnie można dalej pisać.

http://www.cmrev(...)esa.html

Zaraz pewnie będzie reakcjonista i zamknięcie. Ludzie - myślcie trochę :).
…(…)…

Me4You Młody aktywista

0
07.05.2010 15:20    #2
Najpier sprawdz w wyszukiwarce czy był już taki temat, a dopiero zakładaj nowy temat.

Taher Młody aktywista

0
07.05.2010 15:21    #3
Mi nie chodzi o pozbycie się o prezesa tylko udowodnienie mojej hipotezy.
Proszę o zdanie, gdzie jest napisane, że wiek u prezesa ma znaczenie. Ja znalazłem tylko, że skoro ja w grze mogę mieć ponad sto lat, to prezes tym bardziej bo nie widać jego wieku

Chod Żołnierz frontu ideologicznego

0
07.05.2010 15:28    #4
[quote=Me4You]Najpier sprawdz w wyszukiwarce czy był już taki temat, a dopiero zakładaj nowy temat.[/quote]

Te, Panie Lustro po co powtarzasz wszystko co napisał ktoś wcześniej?

@Taher: Menadżer może penie mieć nawet 200 lat, a nikt nie zwróci uwagi, jednak prezesi są "integralną częścią gry" dlatego są zmieniani- w jakim weku nie wiadomo (sam stawiam na 80+).
#TeamTyniec

Grzelo Partyzant

Grupa: Ekspert
0
07.05.2010 16:25    #5
Wątek zamykam, natomiast do niejakiego "Me4You" prośba o niedublowanie odpowiedzi poprzedników. To się może przekwalifikować na zaśmiecanie Suflera.
legia.com | kgrzelak.salon24.pl

Temat zamknięty.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution