Delac pozwolenie o prace.

PabloBarca Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
12.03.2012, 19:26    Pytanie
Delac jak wiecie to młody utalentowany Golkiper Chelsea. Który jest wyp. do (Czeskie Budzejowice ??).
Zaczynajac gre Chelsea w tegorocznego fm. Kompletnie o nim zapomniałem, przez Courtisa ;). Jednak po sezonie wrócili obaj, moje szczescie nie trwało długo gdyż Delac nie moze dostac pozwolenia na prace i tu jest moj problem.
pytania.
1. Delac spedził 316 dni w WIELKIEJ BRYTANI z 1825 potrzebnych do obywatelstwa.. trzymac go w Klubie czy sprzedac ?..
2. obywatelstwo WIELKIEJ BRYTANI dostaje piłkaż grajac w Szkocji, Angli, Wali i Irlandi Pł. czy musi spedzic pełne 1825 dni np. w ANGLI ..

p.s. koncze juz drugi sezon i nikt go nie chce wyp. nawet nie chce pojsc do klubu partnerskiego Vitesse. ;)

ElHarnasReaktywa... Młody aktywista

0
12.03.2012 20:05    #1
U mnie też nie miał pozwolenia po powrocie do klubu. Podpisałem umowę współpracy z Watfordem. Wysłałem tam Delaca i wtedy wydano mu warunkowe pozwolenie na pracę. Od tamtego momentu pozwolenie miał już zawsze aktualne. Co nie znaczy, że warto w ogóle zawracać sobie nim głowę. U mnie nigdy nie zagrał żadnego meczu i bez żalu za dobre 6,75 mln. funtów poszedł do Vitesse.

Użytkownik uznał post za pomocny

PabloBarca Partyzant

0
12.03.2012 20:26    #2
p.s. pisze od kumla z konta bo na moje czekam na e maila... -.-

6,75 mln to sporo ;p a kim broniłes no bo domyslam sie ze Cechosłowak to number 1 ;p ale takto to Courtis ?

0
12.03.2012 20:40    #3
Cecha oddałem w styczniu drugiego sezonu do Barcelony za 10mln. I cały czas broni Courtois. Mam dwóch fantastycznych nastolatków w kadrze i tylko co sezon zmieniam rezerwowego bramkarza, bo każdy się obraża, że nie broni. (byli Carizzo i Lindegaard)

PabloBarca Partyzant

0
12.03.2012 20:57    #4
z ciekawosci masz jakas typawa takse bo ja w sumie ciagle robie duzo rotacje składową jak i taktyczna(4-2-3-1, 4-3-3, 4-4-2 ) :) jak u ciebie gra McE ? i co myslisz o pomyśle (lamsi odchodzi z koncem sezonu na Free Agenta) jako że vice capitanem miałby zostac David Luiz ;p

0
12.03.2012 21:07    #5
Rozegrałem 4 sezony. Dwa razy wygrałem Premier League, dwa razy vice-mistrzostwo, raz Lige Mistrzów(3 razy przegrałem półfinał z Realem). Cały czas gram jedną taktyką. Dwóch środkowych obrońców. Przed nimi defensywny pomocnik i dwóch wysuniętych bocznych obrońców. W pomocy dwóch środkowych(jeden rozgrywający, drugi odbierający piłkę) i trzech napastników na szpicy obok siebie( dwóch lisów i odgrywający).

McEchran u mnie nic nie pograł. Na wypożyczeniu w Vitesse został wybrany najlepszym zawodnikiem ligi,ale umiejętności nie rozwinął i nie miał szans na załapanie się do składu u mnie. Aktualnie wzmacnia rezerwy Evertonu.

David Luiz jest u mnie kapitanem od tego sezonu. Wcześniej był vice za Terrym co i tak oznaczało bycie kapitanem, bo Terrego wygryzł Chalobah

// Edytowano 2 razy, ostatni raz 12.03.2012 o godz. 21:10

PabloBarca Partyzant

0
12.03.2012 21:33    #6
huhu ;p ładnie
ja dopiero koncze 2 sezon nie mialem czasu na fm ostatnim czasy ;)
poprzedni sezon to Liga wygrana w pucharach odpadłem nie miałem młodych ;p w CL ograłem barce w cwierc ale poległem z Bayernem Mon..
w tym sezonie celuje w CL ... z Atakiem Hazard/Mata,Torres/Lukaku,Ayew/Sturr
daja rade..

Chalobah siedzi w Cyter Place ... 6.67 .. -.- z atrybutami nie idzie nic potem wystrzeli ?
a jak z Essienem u ciebie ? ;p bo u mnie mial 6mies.kt.. wrócił na PNA i 4 mies. ktz .. w tym sezonie tandeta odejdzie za jakies 3mln....

0
12.03.2012 21:37    #7
O kogo nie zapytasz, to u mnie nigdy nie grał. Essien rozegrał chyba dwa spotkania z tego co pamiętam.

Chalobah jest bardzo przyzwoity,ale co najważniejsze niebywale szybki(dwa razy po 17) i z tego co zauważyłem to wystarcza by radzić sobie z większością napastników.

Największą furorę u mnie robił Ramires. Nie zamieniłbym go na żadnego innego pomocnika. Po 4 sezonie gdzie wygrałem Premier League i LM szukając wyzwania zrobiłem czystkę. Nie przedłużyłem kontraktu z Terrym i sprzedałem Torresa, Ramiresa,Mikela,Sergio Ramosa i stawiam na młodzież. Zobaczymy jak im pójdzie sezon.

PabloBarca Partyzant

0
12.03.2012 21:58    #8
U mnie Ramires nie prezentuje sie dobrze jak go ustawiałes?...
w pierwszym sezonie grał naprawde dobrze teraz to juz jego cien... mysle nad Marcisio bo Ericsen jest nieziemski, ale nie ma tam nikogo do pary..! ;)

Fizycznie N.C jest wgl genialny ale to krycie-9 ... ciezko to widze ;p

jak wygram CL to odchodze do jakiegos klubu Champions .. albo n-power 1 ;)
jak wygram teraz z Tottenhamem (angielski puchar ligi) to bedzie 50mecz bez porażki :)

0
12.03.2012 22:39    #9
Ramires grał jako odbierający piłkę pomocnik(wsparcie), a strzelał dużo i asystował. Nigdy bym go nie oddał, choć fakt, przeplatał doskonałe sezony ze średnimi. Po sukcesach na jego niekorzyść zadziałał wiek. Był zbyt młody i jeszcze za długo blokowałby miejsce w składzie młodzieży. Musiał odejść, bo do gry pali się Ross Barkley.

Chalobah rozwija się powoli we wszystkich aspektach. Teraz ma krycie i odbiór po 13 u mnie. Sprawdź sobie czy ma u Ciebie w ulubionych przerzuty na drugie skrzydło. Potrafi z obrony uruchomić napastników na sytuacje sam na sam. Kilka razy w sezonie. Na prawdę robi wrażenie jak z niczego idzie kontra.

// Edytowano 1 raz, ostatni raz 12.03.2012 o godz. 22:45

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.