dlaczego się nie lubią?

artusa Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
10.12.2007, 13:51    Pytanie
w mojej druzynie mam 2 zawodnikow ktorzy ciagle graja reszcie druzyny na nerwach co zrobic aby juz tak sie nie dzialo?(ja podpisuje z polowa druzyny nowe kontrakty co 3 mies. ;/)

sefko1 Przodownik pracy

0
10.12.2007 14:46    #10
@artusa
sprzedaj tych graczy póki możesz. Wbrew pozorom bardzo niekorzystnie trzymac w klubie takich graczy. Morale zawodników jest równie istotne (a może i bardziej) niż umiejętności poszczególnych graczy. Bahrami to wcale nie taki świetny gracz. Założe się, że spokojnie uda Ci się kupic kogos lepszego. Nie wiem na jakie bazie danych grasz, ale nie uwierzę, że nie jesteś w stanie znależć kogoś odpowiedniego.

artusa Partyzant

0
10.12.2007 14:54    #11
gram na podstawowej bazie 8.0

Pawisco Weteran Wojny Ojczyźnianej

0
10.12.2007 15:03    #12
Na zawodnikow takich jak oni zawsze sie ktos znajdzie. Sprawdz tez Stevena Taylora, Ezeqiela Garaya albo Rafinhe. Mozesz tez wyslac scoutow aby znalezli Ci kogos odpowiedniego.

artusa Partyzant

0
10.12.2007 15:10    #13
wiem no i wlasnie niezabardzo znajduje dobrych zawodnikow ktorzy mogliby odrazu zastapic takiego pilkarza jak zapata.Steven Taylor za wolny jest potrzebuje szybszego niz terry bo duzo bramek trace przez szybkosc napastnikow rywala, Garay jest dziwny niby dobry ale ani to z bani niezabardzo umie grac ani to szybki ;/
Reszta druzyny sie z nimi(zapata behrami) nie pogodzi przypadkiem?

jarek19883 Żołnierz frontu ideologicznego

0
10.12.2007 15:35    #14
kurde ja bym sie nie zastanawial!!sprzedalbym ich!jest duzo innych lepszych od nich:richards,kompany,pique itd itp a jak nie to kupic mlodego zdolnego i zrobic z niego super obronce,stawiac na niego zobaczysz jak talentowany junior szybko sie rozwija

qx22 Partyzant

0
10.12.2007 15:38    #15
A ja Ciebie nie rozumiem :]. Dostales przyklady zawodnikow nawet lepszych od Zapaty i Behramiego a ty uwazasz ze sa slabi? Przyklad 1. U mnie Garay w Barcelonie wygryzl ze skladu samego Puyola!!! Rafinha gra o niebo lepiej od Alvesa! Breno. No tu chyba nie musze nikomu nic mowic klasa sama w sobie :]. Wg mnie najlepszy z wymienionych ;). Co do Stevena Taylora to sie zgadzam ze moze Ci nie odpowiadac bo raczej nie dorownuje umiejetnosciami w/w. To wszystko na ten temat i dziekuje za uwage ;).

Pawisco Weteran Wojny Ojczyźnianej

0
10.12.2007 15:43    #16
Wydaje mi sie ze nie powinno sie oceniac graczy po liczbach...

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.