Długo jeszcze?

Deduś Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
16.12.2007, 13:12    Pytanie
Witam.Przepraszam że zakładam taki temat bo pewnie było ich wiele ale chciałem się spytać czy orientuje się ktoś kiedy i czy w ogóle powstanie Genie scout do Fm 2008? Bo ta wersja beta mi się zepsuła nie wiedzieć czemu i nie chce wczytywać tego save'a co obecnie na nim gram.Na stronie Geniego też informacji nie ma a ja na święta chciałbym mieć ten programik.Zaraz bedziecie pisać że to oszustwo itp. ale ja osobiście uważam że jest to dobra rzecz tylko trzeba z niej umieć korzystać odpowiednio bo nie wszystkim genie scout służy do oszukiwania w grze:P Proszę tylko o podanie jakichś informacji na temat Scouta bo nie chce żeby przez mój temat na suflerze rozgorzały jakieś niepotrzebne dyskusje.

Pawisco Weteran Wojny Ojczyźnianej

0
16.12.2007 13:14    #1
Jesli beda jakies informacje to na pewno o nich uslyszysz. Pisano pare dni temu ze program przechodzi testy, ale kiedy wyjdzie - nie wiadomo.

k-u-b-a1 Przodownik pracy

0
16.12.2007 13:16    #2
podejrzewam ze dopiero po swietach.. w koncu programisci to tez ludzie, maja prawo do wypoczynku hehe ;)

Deduś Partyzant

0
16.12.2007 13:19    #3
Ok tak myślałem niestety;/;/ Ale k-u-b-a1 czy nie uważasz że strasznie się ociągają;/ Fm jest na rynku od 18 października dokładnie czyli od 2 miesięcy a oni takiego programiku nie potrafią wydać przez ten czas.rozumiem że to też ludzie i w ogóle ale w tamtym roku chociażby postarali się i wypuścili program zdecydowanie szybciej.

Pucek Stachanowiec

Grupa: Moderator
0
16.12.2007 13:20    #4
Ja bym wyraził zrozumienie bo w końcu pracują społecznie i nic nie dostają za swoją pracę.
Jeżeli program byłby płatny wtedy można by mieć pretensję. Póki co można być tylko rozczarowanym.
To piłkarze przegrywają Twoje mecze, a nie taktyka. Ludzie wygadali już mnóstwo bzdur o taktyce, a ledwo wiedzą jak wygrać w domino.

k-u-b-a1 Przodownik pracy

0
16.12.2007 13:23    #5
9pucek- dobrze mowi, w koncu oni nie biora za to kase, robia to bezinteresowanie. Tak więc Deduś, musisz się namęczyc i samemu wyszuiwać talenty. Uwierz mi, to nie jest takie trudne, wystaczy wiecej posiedzieć przy fm'ie. Zreszta, jest ten taki malutki program Mini Scout czy jakos tak, podejrzewam ze ma podobne opcje jak GS ;)

Deduś Partyzant

0
16.12.2007 13:49    #6
Wiem i rozumiem.Pozostaje czekać.A co do wyszukiwania talentów to komu jak komu ale mi nie musisz mówić że samemu można wyszukiwać:D Bo ja dopiero od Fm 2007 zacząłem używać Genie scouta a we wszystkich wcześniejszych wersjach jakich grałem czyli od 2001 roku sam szukałem grajków.I niestety muszę przyznać ze genie straszliwie przyspieszył moją grę.Bo wyobraź sobie że czasami jak grałem w Fm 6 godzin w dniu to nie zagrałem żadnego meczu nawet bo ten czas przeznaczyłem na przeszukiwanie wszystkich klubów i przy każdym graczu klikanie żeby go moi scouci obserwowali.A potem nie miałem już sil grać bo od tych klubów oczopląsu dostawałem.Z chęcią sam bym poszukiwał dalej talentów ale zawsze wychodziło tak ze najdłużej udawało mi się dograć do sezonu 2010/2011.To nie za wiele a chciałbym też wiedzieć co jest dalej.Więc zrozumcie.

Pucek Stachanowiec

Grupa: Moderator
0
16.12.2007 14:01    #7
OK. Rozumiem. Ja mam tylko zastrzeżenia co do roszczeń do twórców Genie.
To piłkarze przegrywają Twoje mecze, a nie taktyka. Ludzie wygadali już mnóstwo bzdur o taktyce, a ledwo wiedzą jak wygrać w domino.

Pawisco Weteran Wojny Ojczyźnianej

0
16.12.2007 14:03    #8
Deduś kazdy gra tak jak sam chce. Nikt nie powinien miec do nikogo zastrzezen o takie rzeczy. Lubisz taka gra i jest ok ;]

Deduś Partyzant

0
16.12.2007 14:10    #9
Właśnie o to chodzi że nie za bardzo lubie ale jestem poniekąd zmuszony tak grać bo tak jak grałem przez te wszystkie lata to jest bardzo czasochłonne a mam też inne obowiązki oprócz gry i chce sobie zagrać jak najdłużej w możliwie jak najmniejszym czasie.Bo w fm oprócz szukania talentów jest też mnóstwo innych zadań:P Kurde żeby mi ta wersja beta wczytała mojego save'a to bym nie narzekał a tak to masakra;/

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.