Dodatki do FM 2010

Pshemko_Brasil Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
19.12.2012, 22:29    #1
Szukam dodatków do FM 2010. Konkretnie to kitspack i logopack dla polskich drużyn w stylu standardowym. Nigdzie nie mogę tego znaleźć. Tutaj również (kitsów wcale a loga są ale aktualnie nie dostępne do ściągnięcia). Byłbym wdzięczny za jakiegoś linka.

Aha jedna rzecz. Używam skina przeznaczonego do gry na netbooku. Nie wiem czy ma to znaczenie ale może mieć dla wyświetlania takich dodatkowych grafik.

stefan1984 Młody aktywista

0
20.12.2012 07:31    #2
Będą Ci pasowały dodatki do innych wersji, wystarczy je wrzucić do odpowiedniego folderu z FM 2010. Logopack polskich klubów:
http://www.sends(...)3ac4d4ba

Pshemko_Brasil Partyzant

0
20.12.2012 08:04    #3
Nie mam takiej pewności czy zatrybi. Z logo pewnie da radę. Ale czy kitsy? Tutaj mam wątpliwości.

Re. Logo z paczki fajne. Ale jak to wrzucę to zespoły znajdujące się w innych ligach niż jest to w paczce pozostaną bez logo. Jeśli wystarczy poprzerzucać grafiki w folderze - luz. Jeśli config do zmiany - nie wiem, nie znam się, zarobiony jestem :)

// Edytowano 1 raz, ostatni raz 20.12.2012 o godz. 08:11

stefan1984 Młody aktywista

0
20.12.2012 12:32    #4
Faktycznie, jeszcze kitsy, zapomniałem, a sam nie ściągam koszulek, jakoś nie zwracam uwagi na to =) Tu tylko chodzi o numer ID klubu, choć logo jest w innym folderze, niż w rzeczywistości, będzie działać.

Pshemko_Brasil Partyzant

0
20.12.2012 13:20    #5
No to herby śmigają elegancko. Teraz tylko przydałoby się znaleźć koszulki :)

Pshemko_Brasil Partyzant

0
15.07.2013 01:50    #6
Tak aby odświeżyć temat :)

FM 2010 jak dla mnie wpisuje się w powiedzenie "stary ale jary". Ponawiam prośbę - jeśli ktoś posiada dodatki (loga i kitsy) do tej wersji w wersji standard to uprasza się uprzejmie o podzielenie się z potrzebującym :)

Udało mi się trochę grafik wyszukać (logosy: Anglia, Argentyna, Austria, Belgia, Brazylia, Bułgaria, Czechy, Grecja, polska, Rosja, Rumunia, Serbia, Turcja, Ukraina, Włochy). Więc już coś jest. Logosów wiele nie brakuje. Ale paczki do kilku krajów by się przydały (Skandynawia, Niemcy itd). Niestety nie ma kitsów. Standardowych wielkie ZERO. Dość sporo jest w stylu SS'09. Oki, takie też mogą być. Ale nie mogłem znaleźć paczki z tymi kitsami domyślnymi (tak żeby dla wszystkich drużyn wyświetlało tak samo, niezależnie czy koszulka odpicowana jak w realu, czy wersja default). Jeden link tylko znalazłem ale był przeterminowany już :)

Tak więc - jeżeli ktoś posiada we własnych zbiorach loga i kitsy do FM 2010 w stylu standard (ewentualnie kitsy w innym stylu z paczką default) to by było fajnie jak by dał znać i grafiki wrzucił na jakiś serwer :)

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution