Dodawanie ligi.

Valdi91 Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
25.08.2012, 00:18    Pytanie
Witam.

W oczekiwaniu na nowego FM'a postanowiłem dla zabicia czasu pograć jeszcze chwilę w FM12. Mam w zespole paru zdolnych chłopaków i całkiem przyzwoite kluby filialne, więc bez zastanowienia rozesłałem przyszłość mojego klubu po zespołach partnerskich. Dopiero po chwili dotarło do mnie, co żem najlepszego narobił - nie mam dodanych lig, w których owe kluby filialne występują, a co za tym idzie, moi młodzi piłkarze będą grać raz na rok, i to jeszcze w jakichś śmiesznych meczach towarzyskich. Z drugiej strony zależy mi na płynnej rozgrywce, więc nie mam zamiaru dodawać multum lig tylko po to, by obejrzeć w akcji grajka, z którego może w ogóle nic nie być (choć oczywiście mam inne nadzieje). I tutaj pojawia się moje pytanie - czy da się dodać ligę, lecz w trybie 'tylko podgląd' ? Taką opcję możemy zaznaczyć na starcie rozgrywki wybierając ligi, ale ja tworząc swoją rozgrywkę nie wiem o czym myślałem. Chciałem dodać kilka najciekawszych lig właśnie po to, by zdobywać w nich kluby partnerskie i ogrywać tam swe młode talenty. Ale zapomniałem. Nie gram co prawda za długo, ale masę czasu pochłonęło u mnie tworzenie sztabu, treningu, taktyki i targowanie się z innymi klubami o każdego centa na rynku transferowym, dlatego nie chce mi się zaczynać od nowa. O wiele lepszym wyjściem byłoby dodanie ligi, straciłbym na tym jeden sezon, ale nie wiem, czy w ogóle się tak da.

Serdecznie pozdrawiam.

skazi Partyzant

0
25.08.2012 00:30    #1
Ligi idzie dodawać podczas trwania rozgrywki, ale z tego co ludzie piszą nie jest to zbyt dopracowane. Mogą występować crashe (sam tego nie doświadczyłem) i baza strasznie się rozrasta co sezon (na początku miałem cztery ligi, później dodałem ze dwie i jedną usunąłem, nie pamiętam ile na początku było piłkarzy ale po 9 sezonach moja baza to 230 tyś. piłkarzy i stale rośnie. Rozgrywka nie jest już taka szybka jak na początku) Generalnie nie polecam dodawania lig.

Użytkownik uznał post za pomocny

Valdi91 Młody aktywista

0
25.08.2012 11:22    #2
To w takim razie odżałuję i zacznę od nowa. Dzięki za odpowiedź.

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution