Witam gram Herculesem Alicante. Mam 2025 rok i w poprzednim sezonie bardzo chciałem aby moje rezerwy uzyskały awans do ligi grywalnej(3 hiszpańskiej), aby móc doglądać jej terminarza, a nie tak jak obecnie kiedy drużyna jest w 4 lidze nie ma dostępu do danych z kim gra drużyna jakie osiąga wyniki, a jedynie w historii w statystykach zawodników rezerw pojawiają się kolejne mecze i bramki. Oddelegowałem w poprzednim sezon .
całkiem mocny zespół aby udało im się wywalczyć awans i wszyscy zawodnicy mieli bardzo wysokie oceny za cały sezon, ogromną ilość strzelonych bramek. Awansu jednak nie było, a CO NAJGORSZE w tym sezonie zawodnicy rezerw nie rozgrywają już w ogóle żadnych meczów, a to już chyba jakiś błąd i nie wiem jak to naprawić :/ . Jest to dla mnie ważne bo chciałbym ogrywać młodych zawodników w drugiej drużynie.
Jakieś porady?
całkiem mocny zespół aby udało im się wywalczyć awans i wszyscy zawodnicy mieli bardzo wysokie oceny za cały sezon, ogromną ilość strzelonych bramek. Awansu jednak nie było, a CO NAJGORSZE w tym sezonie zawodnicy rezerw nie rozgrywają już w ogóle żadnych meczów, a to już chyba jakiś błąd i nie wiem jak to naprawić :/ . Jest to dla mnie ważne bo chciałbym ogrywać młodych zawodników w drugiej drużynie.
Jakieś porady?
Najnowsze posty