Duża kasa na transfery w polskiej lidze...

rysa Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
07.01.2009, 15:52    Pytanie
Witam, mam pytanie czy też spotkaliście się z czymś takim i czy to według was normalne, mianowicie gram Wisłą Kraków, po rozpoczęciu gry miałem na transfery 2 mln polskich złotych, czyli straszna nędza. W pierwszym sezonie awansowałem do Ligi Mistrzów, w grupie byłem 3, a puchar UEFA zakończyłem na ćwierćfinale, po zakończeniu sezonu stan konta wynosił 35 mln zł. Jakież było moje zdziwienie kiedy ogłoszono budżet transferowy, mianowicie było to 117 mln zł. przy stanie konta 35!!! Spotkaliście się z czymś takim??

dongwidon Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
07.01.2009 22:16    #10
Witam. Również gram Wisłą. Jeśli chodzi o kasę, to początkowy budżet opierałem na kasie z piłkarzy, których sprzedałem. W połowie sezonu wyszedłem z grupy LM i trafiłem na Arsenal. W pierwszym meczu u siebie wygrałem 1:0, ale w rewanżu dostałem 3-1 i odpadłem. Mimo to na LM nieźle zarobiłem. Po zakończeniu sezonu i wygraniu wszystkiego co się dało w Polsce dostałem na transfery 14mln euro, a funduszu płacowego nie powstydził by się niejeden europejski średniak. Dodatkowo na początku sezonu mogłem modyfikować budżet balansując pomiędzy kwotą na transfery i płace - w skrajnym przypadku na transfery przypadało ok 24mln euro. Przyznam, że to szokujące jak na polskie realia kwoty. Ale trzeba wziąść też poprawkę, że to tylko gra. Ma nam poprawiać humor i relaksować po ciężkim dniu ;) Być może to przyświecało programistom. Jedną ze śmieszniejszych rzeczy jakie zaobserwowałem był transfer niejakiego Twardowskiego (michała czy macieja) do jagielloni. Kwoty nie podano, ale chłopak wynegocjował kontrakt z pensją 22 000euro/tydzień. Zarabiał najwięcej w lidze. Po zakończeniu sezonu Jaga zaproponowała mi połowę swoich piłkarzy za psie pieniądze, po to, by utrzymać cienkiego jak zupka więzienna imć twardowskiego. Sprzedali wszystkich tylko nie jego. Może troche off, ale jeśli mówimy o wielkiej kasie w klubach to taki mały mój kamyczek ;) Pozdrawiam

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.