Duże numerki ... ?

Yodarj Żołnierz frontu ideologicznego

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
19.03.2008, 00:08    Pytanie
Po raz drugi gram sobie w FM 2007 karierę od Conference N/S w górę. I mam pewien problem związany z niektórymi meczami. Podkreślam, że w żadnej innej lidze się takie coś nie dzieje.

Otóż grając z niektórymi drużynami (nie ma reguły), niekiedy zawodnicy na boisku mają duże numery (jak na obrazku). Nie byłoby w tym nic złego, a niech sobie grają, jak lubią, gdyby nie fakt, iż wtedy mecze wyglądają inaczej.

Mam sobie passę przypuśćmy 20 meczów bez porażki. Gram świetną piłkę, podania od nogi do nogi, piękne dośrodkowania, strzały główki. I nagle zdarza się mecz z "dużymi numerami". Wtedy moja drużyna, niezależnie od klasy rywala, gra znacznie gorzej. Nie ma reguły jeśli chodzi o pogodę, nie chodzi też o wycieńczenie zawodników (zawsze sprawdzam przed meczem). Nie ma również reguły jeśli chodzi o przeciwnika - może być to słabeusz, może też mistrz Anglii. Najczęstsze wyniki to remisy i porażki, sporadycznie zdarzają się zwycięstwa, ale zazwyczaj po słabej grze (większość strzałów niecelnych).

Jest to o tyle irytujące, że jak się trafi w meczu pucharowym, to ciężko później odrobić. Ktoś się wcześniej spotkał z czymś takim? Jest na to jakaś rada? Patcha mam 7.0.2.

kunXon Żołnierz frontu ideologicznego

0
19.03.2008 00:14    #1
A który to sezon? Może po prostu po kilku sezonach gra sama 'zwiększa' Ci numery. Ot, taki błąd. Nie doszukiwałbym się też w tym jakiejś teorii, że "jak gramy z wielkimi numerami to gramy słabiej" może po prostu przypadek, każdy ma kiedyś słabszą formę. Choć tak jak piszę, jeśli zdarza się to od kilku sezonów to spory problem. Zmiana skórki? Wgrywałeś jakieś grafiki? Pytanie nie jest poparte żadną tezą, że to przez to numery się powiększyły, ale warto sprawdzić.

Yodarj Żołnierz frontu ideologicznego

0
19.03.2008 00:41    #2
Skórki nie zmieniałem, grafik mam całkiem sporo. Ale to w wielu ligach, głównie naładowana jest hiszpańska i włoska, nie zaś angielska. Aktualnie mam sezon 2, ale wcześniej grałem 10 sezonów, i zdarzało się to kilka razy w sezonie. I zawsze grają słabiej, dlatego w tym się doszukuje czegoś ;]

Rdeq Żołnierz frontu ideologicznego

Grupa: Ekspert
0
27.03.2008 14:35    #3
Dodaj może co rozumiesz przez "większe numerki" bowiem na załączonym zdjęciu największym jest 30. Jeśli jest to prawda, nie pechowy zbieg okoliczności to jest to dosyć dziwny bug...
Ale w sumie ile razy możesz grać mecze z "dużymi numerkami" w ciągu sezonu? 2? 4-5? Bo jeśli tak to nie jest to zbyt uciążliwy bug, z którym da się żyć. Ja na twoim miejscu nie doszukiwałbym się jakiś teorii w słabej grze zawodników tylko poprawiłbym taktykę, lub przeczekał zły okres.

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.