Dwa ważne pytania

Klakax Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
01.08.2013, 02:19    Pytanie
Mam dwa pytania:

1. Co trzeba zrobić żeby objąć stanowisko selekcjonera JAKIEJKOLWIEK kadry? Bo do jasnej cholery gram właśnie czwarty sezon Polonią Warszawa - w dwóch pierwszych sezonach zdobyłem dublet - mistrzostwo oraz puchar Polski, a w trzecim wice-mistrzostwo. Dodatkowo dwukrotnie zbodyłem superpuchar polski. I właśnie na początku nadchodzącego sezonu został zwolniony trener Fornalik i chciałem objąć po nim kadrę - moje zgłoszenie zostało odrzucone, a selekcjonerem został... RYSZARD TARASIEWICZ! Trener, który w swoim życiu nigdy nic nie osiągnął i nic nie OSIĄGNIE! Wkurzyłem się i dodałem nowych menedżerów do kadry Macedonii i Białorusi i od razu przeszedłem nimi na emeryturę i dzięki temu moim głównym menedżerem również do nich złożyłem podanie o pracę. Oczywiście je odrzucili a zatrudnili jakichś patałachów! Więc co ja do ku*** nędzy mam zrobić żeby objąć reprezentację?

2. Drugie pytanie tyczy się infrastruktury. W co najlepiej inwestować w polskiej lidze? W obiekty szkoleniowe dla seniorów czy dla juniorów? I czy lepiej jest stawiać na młodych czy jednak lepiej jest podpisywać kontrakty z zawodnikami bez klubów i to nimi grać?

Dzięki za pomoc.

szamal96 Partyzant

0
01.08.2013 09:15    #1
1.Myślę że nie chcieli Cię przyjąć bo nic nie wygrałeś poza podwórkiem .
" Moja pasja to futbol, na drugim miejscu umieściłbym futbol, a na trzecim… futbol! "

mateuszek77 Partyzant

0
01.08.2013 10:59    #2
Ad. 1. Nie martw się. Wygrywałem Barceloną wszystkie możliwe trofea i dopiero po 4 sezonach zatrudniła mnie Argentyna. Pomimo, że składałem również podanie do Polski. Jeśli mogę podpowiedzieć, to weź najpierw jakąś kadrę u-21 lub u-19. Potrenuj ich kilka miesięcy, wygraj parę meczy i potem zgłoś się do dorosłej kadry.

Ad. 2. Najlepiej w oba :)
W to, na kogo stawiasz, zależy tylko i wyłącznie od ciebie i twoich (oraz klubu) możliwości. Ja osobiście wolę stawiać na młodych - nawet ich gdzieś wypożyczać, żeby się ogrywali. Kupujesz za 100 tys. euro, sprzedajesz za 3 miliony. Albo zostawiasz dla siebie i rośnie legenda klubu. Niemniej jednak, inwestycja w obiekty seniorskie podwyższy prestiż klubu - lepsi sponsorzy i zawodnicy zainteresowani grą w klubie.
Swoją drogą, skoro wygrałeś trochę tych pucharów, to kaska powinna być.

Klakax Partyzant

0
01.08.2013 16:59    #3
[quote="szamal96"]1.Myślę że nie chcieli Cię przyjąć bo nic nie wygrałeś poza podwórkiem .[/quote]

Tarasiewicz tym bardziej nic nie osiągnął, a go zatrudnili...

myfunnygame Żołnierz frontu ideologicznego

0
09.08.2013 17:43    #4
Jest taki bug z tym, podobno jak się zwolnisz z klubu to szarpią się o Ciebie reprezentacje. Nie wiem czy to prawda bo prowadzę jednocześnie klub i reprę od początku.

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.