dziwna sprawa

rolox Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
22.12.2007, 18:42    Pytanie
Na wstępie zapytam się czy jest możliwe aby PA rosło w trakcie gry? Bo to co się u mnie stało troche mnie zdziwiło a mianowicie:

Grałem Manchesterem City i potrzebowałem młodego zmiennika na prawe skrzydło dla elano, postanowiłęm sciągnąc Kamila Grosickiego z Legii ze względu na jego szybkość dobry zawodnik na te ostatnie parenaście minut. Więc gram troche ten sezon dobrze mi szło, a na Grosickiego nie zwracałem większej uwagi. Po pewnym momencie zauważyłem jednak potężny wzrost jego statów, po prostu aż zaniemówiłem był tak dobry, że spokonie grał w 1 składzie. Z ciekawości zobaczyłem jakie ma PA w fmm, ponieważ genie mi nie działa i co się dowiedziałem?? PA 190!!!! ja rozumiem, że grosicki to talent ale to już chyba lekkie przegięcie. No więc grał tak u mnie aż zainteresował się nim cały piłkarski świat. W letnik okienku transferowym wpłynęła oferta na 25mln Euro! Kupiłem go za 150tys a sprzedałem za 25mln. Moje pytanie brzmi czy to bug czy PA naprawdę może się zwiekszać w trakcie gry.

http://img25(...)iea8.png

rolox Partyzant

0
23.12.2007 19:51    #10
heh jak sobie wykasuje 25mln to bede mial -10 :). PA i CA nie będe mu zmniejszał jak już sie stało to niech będzie Polsce talenty się przydadzą bo ostatnio krucho z tym :)

Tzar Przodownik pracy

0
24.12.2007 20:58    #11
No to nie pisz, że ci brat całą zabawę rozwalił, potraktuj to jako gwiazdkowy prezent od niego ;)

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.