Dziwna wiadomość

RobinWLKP Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
06.04.2008, 20:26    Pytanie
Heh , Valdes zawodnikiem meczu za efektowna ofensywna gre :P

//Edytowano 2 razy, ostatni raz 06.04.2008, 20:38

Spinx Młody aktywista

0
09.04.2008 10:34    #20
[quote=omega]nie wiem co bylo ladnego... (moze ladne wazyliniarstwo twoje) a tak na powaznie
Robin wlasnie M8 napisal ze to mu odbiera chec gry kilka postow wczesniej
Ja uwazam ze cos takiego "zglaszanie bugow" na suflerze i to jeszcze tego typu jest bez sensu. FM czy CM zawsze byly zbugowane tylko ze czesc bugow nie przeszkadza w grze (jak ten) inna czesc jest tylko wymyslem graczy ktorzy zwyczajnie nie umieja grac i przegrywaja )przeciez winna nie moze byc po ich stronie! a zdarzaja sie bledy ktore czesto faktycznie z niechecaja ale praktycznie wszystkie takie bledy predzej czy pozniej koryguje patch. gdyby zaczac wypisywac wszystkie takie "bledziki" to sufler znow bylby smietnikiem. [/quote]

o_O Przepraszam Cię bardzo, ale czy możesz robić znaki interpunkcyjne? Będzie się łatwiej czytać, naprawdę. (Nie obrażam Ciebie, to nie jest offens w Twoją stronę)

"wazyliniarstwo" ? Jest takie słowo? A nie wazeliniarstwo ? Hm, sory że wytykam błędy, ale już taki jestem. Przejdźmy do sedna sprawy. Moim zdaniem, M8 ma rację, szczegóły, ale przecież dążymy do tego, aby FM był realniejszy [?] Pewnie znowu napiszesz, że jadę z "wazeliną" ale cóż. Nie będę się z Tobą kłócić, bo to naprawdę nic nie da. Każdy ma swoje zdanie. I każdy je może wyrazić. Oczywiście na poziomie. Pozdrawiam

// Edytowano 1 raz, ostatni raz 09.04.2008 o godz. 10:35

omega Młody aktywista

0
09.04.2008 13:32    #21
nie stawiam znakow interpunkcyjnych (taki juz jestem)
Rozumiem ze dla Cebie ważniejsze jest aby newsy w FMie byly zgodne z prawda i silnik meczowy zwalony i wtedy bedziesz mial wiekszy komfort z gry? No coz ja mam zupelnie inaczej. To o czym piszecie jest blachostka ktora kompletnie nie wplywa na gre. Juz bardziej bym rozumial jakbyscie pisali o bledach typu ze bramkarz podczas meczu towarzyskiego leci na bramke rywala gdy jego druzyna przegrywa a nie jakies tam bledy w newsach (podobnie ktos niedawno zalozyl temat ze jakis tam pilkarz w wieku 27 byl najstarszy) I co z tego ze taka informacja sie pojawila?? Drobny blędzik ktorym nie nalezy sie przejmowac a tym bardziej zakladac kolejnych tematow tutaj

Spinx Młody aktywista

0
09.04.2008 18:28    #22
Czytaj ze zrozumieniem, czy ja napisałem że to mi przeszkadza? Po prostu mały szczegół.. którego nie powinno być.. błąd to błąd... a mi wcale nie przeszkadza w grze.

omega Młody aktywista

0
09.04.2008 19:12    #23
hehehehe:) widac ze z Toba trzeba lopatologicznie ale ok:) Skoro piszesz wczesniej ze zgadzasz sie z M8 a on napisal ze jemu to psuje radosc gry to chyba oczywiste jest ze tobie tez to przeszkadza:) ale niech bedzie jestem malo inteligetny i nie rozumiem co kto pisze:)

Spinx Młody aktywista

0
09.04.2008 19:58    #24
[quote=omega]hehehehe:) widac ze z Toba trzeba lopatologicznie ale ok:) Skoro piszesz wczesniej ze zgadzasz sie z M8 a on napisal ze jemu to psuje radosc gry to chyba oczywiste jest ze tobie tez to przeszkadza:) ale niech bedzie jestem malo inteligetny i nie rozumiem co kto pisze:)[/quote]

łapiesz za słowa, a poza tym napisałem, że M8 ładnie napisał. A nie że się z nim zgadzam. I tu właśnie tkwi sedno sprawy... Jednym błąd przeszkadza, innym nie. Ale mi chodzi o to, że błąd to błąd. A SI dąży do tego, aby ich było jak najmniej. I nawet takie szczegóły powinny być likwidowane. W końcu gra ma kierować się w realizm. Bo nie wydaje mi się, że ta wiadomość była ironiczna. Skończ (my) już tą dyskusję. Bo naprawdę nic ona nie daje.

Powtórzę to ostatni raz. Każdy ma swoje zdanie, i może je wyrazić. Moim zdaniem RobinWLKP wyłapał błąd. I go pokazał. Tyle w tym temacie.

omega Młody aktywista

0
09.04.2008 20:58    #25
Pozwole sobie zacytowac Twoja wypowiedz: "Moim zdaniem, M8 ma rację, szczegóły, ale przecież dążymy do tego, aby FM był realniejszy [?]" tu nie widze ze ladnie pisze tylko ze ma racje ;] Pomijajac juz te uprzejmosci co komu da zalozenie tematu ze znalazl jakis blad? Gdybym mial pisac o wszystkich bledach ktore nie wplywaja na gre to bym sadze z 10 tematow conajmniej zalozyl Tylko po co? Zreszta dziwie sie ze predzej jest do wyjscia FM 09 niz od wyjscia FM 08 wiec po co? Patcha juz nie bedzie Ktos chce byc spostrzegawczy? Troche dlugo zajelo mu wylapanie takich bledow... jeszcze bym zrozumial gdyby to bylo w ciagu tygodnia od wyjscia patcha 02 ale minelojuz prawie dwa miesiace...
Podsumowujac: Po co zakladac temat i pisac o kazdym nawet najglupszym bledzie?

RobinWLKP Młody aktywista

0
09.04.2008 21:25    #26
Kurw...
Przydalo by sie juz zamknac ten temat bo off top na maxa tu jest :D

Temat zamknięty.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution