edytor - objecie reprezentacji

Baffis Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
18.01.2011, 15:12    Pytanie
Czesc,
chcialem sie zapytac czy da sie za pomoca jakiegokolwiek edytora objac dana reprezentacje?

konradlks96 Młody aktywista

0
18.01.2011 16:26    #1
Tego czy za pomocą edytora da się objąć reprezentację to nie wiem, gdyż sam edytora nie używam , ale możesz spróbować dodać kolejnego menagera do gry w danej reprezentacji a później zrezygnować z tej funkcji . Gdy dana reprezentacja jest już bez trenera zgłoś się . Może zostaniesz wybrany na trenera

// Edytowano 2 razy, ostatni raz 18.01.2011 o godz. 16:28

Użytkownik uznał post za pomocny

Gadać kto do mnie odczuwa pociąg ....

Rafał9595 Revolution Update Team

Grupa: Moderator
0
18.01.2011 16:50    #2
[quote=konradlks96]Tego czy za pomocą edytora da się objąć reprezentację to nie wiem, gdyż sam edytora nie używam , ale możesz spróbować dodać kolejnego menagera do gry w danej reprezentacji a później zrezygnować z tej funkcji . Gdy dana reprezentacja jest już bez trenera zgłoś się . Może zostaniesz wybrany na trenera [/quote]

na to jest mała szansa bo sam tak próbowałem wielokrotnie z Rumunią i ani razu się nie udało. Po prostu albo pograj kilka lat i zdobądź popularności albo musisz zdecydować: albo klub albo reprezentacja
Filozofia nic nie daje, niepotrzebnie stwarza dodatkowe pytania zamiast na nie odpowiadać

Baffis Partyzant

0
18.01.2011 18:23    #3
No tak, tylko ja kombinuje z pewna sprawa.
Mianowicie prowadze ta repre, ale jak wchodze na liste krajowa to wywala mi crash dumps'y i proboje jakos wyeliminowac ten blad, capisce?

konradlks96 Młody aktywista

0
18.01.2011 18:24    #4
Podałem tylko przykład jak można objąć reprezentację. Nigdzie nie napisałem , że jest skuteczny :)
Gadać kto do mnie odczuwa pociąg ....

vietti Żołnierz frontu ideologicznego

0
18.01.2011 19:00    #5
Jeżeli kombinujesz z edytorem, możesz zrobić tak - zaczynasz nową grę reprezentacją lub klubem, tworzysz kolejnego menadżera i obejmujesz nim klub (jeżeli wybrałeś pierwszym repre, jeżeli nie to wszystko na odwrót). Następnie rezygnujesz drugim menadżerem, w edytorze zmniejszasz temu opuszczonemu klubowi reputację na jakąś małą (w stylu 1000), sobie dajesz dużą reputację i umiejętności menadżerskie :) Składasz podanie o pracę, jeżeli nie będzie zajebistych ofert od innych menadżerów (w stylu SAF czy JM), to pracę powinieneś dostać :) Następnie przywracasz klubowi/reprezentacji oraz sobie poprzednią reputację i grasz dalej :) Dodam, że sposobu nie testowałem, jest wymyślony teraz :)

Jeżeli chodzi o błędy, to tu jest temat od tego: http://www.cmrev(...)sji.html

Użytkownik uznał post za pomocny

http://www.vietti.aq.pl/ - Grafika komputerowa

Baffis Partyzant

0
18.01.2011 19:10    #6
Dzieki vietti,
udalo mi sie tym sposobem uratowac mnie przed rozpacza :D

vietti Żołnierz frontu ideologicznego

0
18.01.2011 19:18    #7
Czyli działa ;) nmzc :P
http://www.vietti.aq.pl/ - Grafika komputerowa

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.