Witam , gram 6 sezon stomilem . wygrana ligi 2 razy , 2 razy pp , raz polfinal Ligi europy i cwiercfinal LM to jedne z wielu sukcesow . Klub ma 30 mln na koncie ale oczywiscie stadionu nie rozbuduje zarzad bo na mecze nie przychodzi komplet widzów ... Zawsze jest wykupywane 4500 biletow ( tyle ma stadion miejsc siedzacych ) a ogolnie ma 16 000 ... stoojacych nikt nie kupuje ale stadionu zarzad nie chce rozbudowac . Stad przyszla moja frustracja bo moje mecze w Lidze mistrzow sa rozgrywane na stadionie w gdansku a nie moim bo moj w olsztynie nie spelnia wymogow licencyjnych . Tyle wstepu , teraz do rzeczy , ta sytuacja mnie zirytowala do tego stopnia ze zakupilem edytor na steamie . Mowie sobie , dam ze stadion ma tylko 4500 miejsc i zarzad wkoncu wybuduje nowy stadion ... Kupilem , z tym , ze w statusie gry mam ze mam zablokowana mozliwosc korzystania z edytora FM... Poprostu jebł*em xDD
Czy jest mozliwosc aby jakos w tej rozgrywce aktualnej skorzystac z tego edytora ? Czy musze dalej grac stomilem w Lidze Mistrzow na stadionie rezerw Lechii ?
Czy jest mozliwosc aby jakos w tej rozgrywce aktualnej skorzystac z tego edytora ? Czy musze dalej grac stomilem w Lidze Mistrzow na stadionie rezerw Lechii ?
//Edytowano 1 raz, ostatni raz 09.01.2017, 17:57
Najnowsze posty