Czy da sie w FM 2010 ustawic i jesli sie da to gdzie i jak dokladnie przetwarzanie wynikow na biezaco interesujacych mnie rozgrywek klubowych i reprezentacyjnych ? Chodzi mi o to ze np. jak biore udzial w LM i po zakonczonych meczach ukazuja sie spotkania i ich wyniki w danym dniu i chce rowniez aby tak bylo w innych interesujacych mnie rozgrywkach.
Bo po zakonczeniu kolejki np LE zeby sprawdzic wyniki musze wchodzic w Swiat -> Europa -> Liga Europy, a chce zeby po nacisnieciu ' kontynuuj' od razu widnialy wyniki tak jak bym bral w nich udzial
Bardzo prosze o pomoc - bawilem sie juz w ekranach i subskrypcjach ale nie bardzo wiem co to daje i nie przynioslo pozadanych rezultatow.
Tylko prosze o szczegolowe wytlumaczenie
Z gory dzieki i pozdrawiam
Bo po zakonczeniu kolejki np LE zeby sprawdzic wyniki musze wchodzic w Swiat -> Europa -> Liga Europy, a chce zeby po nacisnieciu ' kontynuuj' od razu widnialy wyniki tak jak bym bral w nich udzial
Bardzo prosze o pomoc - bawilem sie juz w ekranach i subskrypcjach ale nie bardzo wiem co to daje i nie przynioslo pozadanych rezultatow.
Tylko prosze o szczegolowe wytlumaczenie

//Edytowano 1 raz, ostatni raz 08.12.2010, 00:01
Najnowsze posty