Eliminacja zawodników

Jarna Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
30.12.2010, 00:06    Pytanie
Witam, mam do was następujące pytanie :

Gram obecnie Palermo i w składzie mam 4 napastników, którzy są praktycznie w tym samym wieku ( różni ich rok lub dwa lata ) a do tego posiadają praktycznie identyczne statystyki ( umiejętności ). Nie mam niestety czasu by ich wszystkich sprawdzić, zważywszy jeszcze, że po jednym spotkaniu nie da się dobrze ocenić czy dany gracz nadaję się do gry na najwyższym poziomie czy nie.
Chciałem się spytać, jak wy eliminujecie takich graczy ??
Gdyby mieli inne statystyki to nie byłby problem, tyle, że oni wyglądają
( przynajmniej na papierze ) identycznie i nie wiem jak mam 2 wyeliminować ??

Magicc Ekspert

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
30.12.2010 01:17    #1
Spytaj o każdego z nich swojego asystenta i na podstawie jego raportów wybierz tego najsłabszego- będzie szybko, ale jest szansa, że wywalisz tego, który np. najlepiej pasowałby do Twojej taktyki. Dlatego najlepiej poświęcić kilka miesięcy na danie każdemu szansy;) Takie jest moje zdanie.

Użytkownik uznał post za pomocny

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.