Mam pytanie do kogoś, kto może kojarzyć taki szczegół: gram aktualnie w FM 2012 i mając rok 2014 objąłem reprezentację Polski. Zanim rozpocznę walkę o EURO 2016 przeglądałem zasady kwalifikacji czy są takie same jak w "realu". Okazało się, że nie, bo w FMie mam 10 grup eliminacyjnych (a nie 9 jak to jest w rzeczywistości) i w "zasadach" jest coś takiego: 2 najlepsze drużyny z każdej grupy kwalifikują się bezpośrednio; zespoły z trzecich miejsc - 4 najlepsze drużyny w bezpośrednich meczach".
I nie mogę się doliczyć jak to wygląda - 2x10= 20 drużyn + gospodarz Francja to 21. I brakuje 3 drużyn. Jak więc ma to wyglądać (czy też jak to wyglądało u kogoś kto miał styczność z tymi eliminacjami) i co oznaczają te 4 najlepsze zespoły z trzecich miejsc? Bo nijak mi się to nie kalkuluje. W terminarzu mam zaznaczone baraże, więc co, 4 najlepsze grają w barażach? No to zostałyby dwie więc brakuje jednej do awansu.
Albo to jakiś błąd, albo źle opisane w zasadach na stronie eliminacji, albo ja czegoś nie rozumiem.
Z góry dzięki za odp.
I nie mogę się doliczyć jak to wygląda - 2x10= 20 drużyn + gospodarz Francja to 21. I brakuje 3 drużyn. Jak więc ma to wyglądać (czy też jak to wyglądało u kogoś kto miał styczność z tymi eliminacjami) i co oznaczają te 4 najlepsze zespoły z trzecich miejsc? Bo nijak mi się to nie kalkuluje. W terminarzu mam zaznaczone baraże, więc co, 4 najlepsze grają w barażach? No to zostałyby dwie więc brakuje jednej do awansu.
Albo to jakiś błąd, albo źle opisane w zasadach na stronie eliminacji, albo ja czegoś nie rozumiem.
Z góry dzięki za odp.
Najnowsze posty