Emerytura

Dawid229 Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
04.01.2009, 16:52    Pytanie
Jak zachecic do emerytury? Chce wysłac Inzaghiego na emeryture bo jest w wieku 38 lat gra bardzo słabo niszczy mi atmosfere w zespole.

Global King Partyzant

0
04.01.2009 21:55    #30
buaahahha kto daje to "Autor tematu uznał ten post za pomocny." przeciez kilkanascie razy ludzie odstali to coś za te same niemal wypowiedzi :D

batata Przodownik pracy

0
04.01.2009 21:56    #31
[quote=Global King]buaahahha kto daje to "Autor tematu uznał ten post za pomocny." przeciez kilkanascie razy ludzie odstali to coś za te same niemal wypowiedzi :D[/quote]
Autor tematu to daje :) Ja tam mam swoje zdanie na temat tych rang czy przyznawania punktów, ale jestem tylko szarym użytkownikiem i nie będę się udzielał :]

Global King Partyzant

0
04.01.2009 21:58    #32
a sie lubie pokłócić :P
no to niech ten pan autor poczyta co pozaznaczał za pomoglo ;D to samo 10 razy :D

@papcio@ Młody aktywista

0
05.01.2009 15:00    #33
Ja zawsze daję takiemu piłkarzowi status niepotrzebny,mówie mu cały czas że nadaje się na trenera,wystawiam go też najlepiej na listę transferową.Zrozumie wtedy że jest już niepotrzebny.

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.