EURO 2012 - menedżer - dyskusje

DeadMan Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
13.06.2012 15:20    #71
Tak by było najlepiej. Niech punktuje osiemnastka.

Falcon Przodownik pracy

0
14.06.2012 09:58    #72
[quote="Falcon"]Skoro, wyszły takie propozycję, to ja składam swoją.

W każdym meczu punktuje cała 18( chyba że zawodnik, pauzuje, albo nie pojawi się na placu gry). Wtedy nie trzeba mieszać ze składem codziennie, to zaś spowoduje, że topic ze składami nie będzie zamykany. Jako że zabawa trwa proponuje głosowanie. W zabawie punktuje 14 osób. Mój głos jest neutralny. Czyli jak 7 osób przegłosuje zmiany, to tak będę liczył od dzisiejszych meczów. Dlaczego głosowanie? Bo ktoś mógł, brać Irlandczyków, bądź Greków jako uzupełnienie składów, a teraz będą mu punktować in minus. Głos należy do ludu.[/quote]

Mam rozumieć, że liczymy tak jak dotychczas? Bo póki co są 4 głosy. Reszta niech napisze czy chce zmian czy też nie. Bo powoli będzie trzeba podliczać punkty.

W temacie z punktami, aktualizacja po wczorajszych spotkaniach.

// Edytowano 2 razy, ostatni raz 14.06.2012 o godz. 10:08

"Dziś tylko zwycięstwo i nic nie wchodzi w grę"

Mar1992 Przodownik pracy

0
14.06.2012 11:31    #73
Powiedzmy, że jestem za.

michal0703 Partyzant

0
14.06.2012 13:56    #74
Jestem za.

Mar1992 Przodownik pracy

0
14.06.2012 23:23    #75
Szanowni moderatorzy (Falcon i Szemek):

O! Wielka Komisjo! Takich trzech, jak Was dwóch, nie ma ani jednego! Wy, którzy sądnym, sprawiedliwym okiem spoglądacie na poczynania nasze. Wy, którzy ten zacny konkurs organizujecie! Wy, którzy tyle radości sprawiacie! Ja skromna osoba składam wniosek:
Czy jest możliwość, aby po fazie grupowej można było "dokupić" maksymalnie dwóch graczy tak, aby uzupełnić skład, jeśli mamy braki (np. na bramce). Oczywiście dalej trzeba będzie się zmieścić w 180 mln. Jeśli wniosek nie przejdzie, to kilka osób (w tym ja) nie będzie brało udziału w zabawie już od ćwierćfinałów, czym zabijemy ducha rywalizacji i morale na cmrev.com się bardzo, bardzo, bardzo, bardzo, bardzo, bardzo, bardzo, bardzo, bardzo, bardzo, bardzo, bardzo, bardzo, bardzo, bardzo, bardzo, bardzo, bardzo obniży. :) W imieniu swoim i innych użytkowników:

// Edytowano 3 razy, ostatni raz 14.06.2012 o godz. 23:25

Szemek Ekspert

0
14.06.2012 23:55    #76
Tu muszą sie wypowiedzieć wszyscy, bo kilka osób mogło dobrać kadrę w taki sposób, aby większa ilość zawodników miała szansę awansować do kolejnej rundy. Komuś wyleci paru grajków i nagle będzie miał kasę na dwóch naprawdę klasowych zawodników, a inny zostanie ze swoim ciułanym składem.

Poza tym już wszyscy mniej więcej wiemy kto jest w formie, strzela bramki, łapie kartki itd

Jest to temat ważny, ale muszą się wypowiedzieć pozostali uczestnicy.
"To tylko Internet k*rwa."

Sh0cKeR Partyzant

0
15.06.2012 07:05    #77
Jak dla mnie nie jest to dobry pomysł. Przed EURO myślałem że pierwszym bramkarzem reprezentacji Grecji będzie Tzorvas. A tu się okazuje że nie jest nawet tym 'trzecim'. Jak powiedział Szemek widać kto jest w formie a kto nie. Trzeba było myśleć przed rozpoczęciem zabawy czy ten zawodnik będzie grał. Osobiście mam sytuacje że zawodnik kosztował mnie 20 mln a jeszcze nie grał. Ale to niczego nie zmienia. Jestem przeciwny temu pomysłowi.
.

Szemek Ekspert

0
15.06.2012 10:31    #78
@up - nawet mi nie przypominaj z tymi bramkarzami. Wydałem 18 baniek na Akinfeeva i szlag mnie trafia. Za ta kasę mogłem mieć Llorisa :/

Mar1992 Przodownik pracy

0
15.06.2012 10:44    #79
To można np. "ukarać" tych graczy, którzy uzupełnią skład. Za każdego dodatkowego gracza odjąć 5 punktów. Odejmować punkty za cenę: na bramce mam Stekelenburga - wart 9 mln. Jeśli za niego wezmę gracza o wartości mniejszej lub równej 9 mln., to nic nie tracę, ale jeśli "zmiennik" będzie droższy, to za każdy dodatkowy milion odejmować 1 punkt.
(Neuer - 30 mln.) - (Stekelenburg - 9 mln.) = 21 mln. czyli odjąć 21 punktów.
A tak na koniec. Macie rację, że Ci, co starannie dobrali skład mogą być pokrzywdzeni, więc jeśli pomysł nie przejdzie, to nic się nie stanie i będę kibicował tym, co pozostali na placu boju. :)

Szemek Ekspert

0
15.06.2012 11:09    #80
Poczekamy do końca rundy grupowej, może być tak, że każdy będzie kogoś potrzebował, a może wymyśli sie cos innego.

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.