Europejskie puchary z pucharów krajowych

webson Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
13.05.2010, 11:50    Pytanie
Gram Millwall w angielskiej Premiership, ale błakam się gdzieś koło 15 miejsca i jestem ciekaw jak mogę awansować do europejskich pucharów z pucharów krajowych. Jak to jest dokładnie w rzeczywistości a jak w FMie? Jestem w finale Pucharu Ligi z Arsenalem, który prawdopodobnie mnie zmiażdży, ale co będzie jeśli on zagwarantuje sobie miejsce w europejskich pucharach za miejsce w Lidze (a pewnie tak będzie). Czy ja dostaję miejsce czy kolejny klub w lidze? A jakimi prawami rządzi się Puchar Anglii?

oldgunz Żołnierz frontu ideologicznego

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
13.05.2010 12:24    #1
Będąc finalistą Pucharu Anglii, nawet jak przegrasz finał z zespołem, który zajmie w lidze miejsca 1-6, grasz w Pucharze UEFA (Lidze Europejskiej). W przypadku Pucharu Ligi angielskiej z tego co się orientuję, zagwarantowany udział ma chyba tylko zwycięzca. Możesz to jednak sprawdzić, wchodząc w ubiegłoroczną fazę finałową Pucharu Ligi i wciskając guzik 'zasady'.
If you're in the penalty area and don't know what to do with the ball, put it in the net and we'll discuss the options later.

- Bob Paisley

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution