Fake.lnc na łatce 11.3 i steamowej wersji

buczek93 Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
23.05.2011, 19:08    Pytanie
Witam. Gram sobie już w moją karierę w 2011 6-ty sezon, do tej pory nie miałem problemów z szaraczkami w reprezentacji Niemiec, ostatnio jednak zaczęło mnie to dziwić. Od 2014 (teraz mam końcówkę 2016) trenerem Niemców jest Magath. Wszystko szło ok, komputer brał samych prawdziwych graczy, do czasu. Od jakiegoś roku w grze wypiął się na prawdziwych graczy i skupił na szarakach, z którymi zdobył ME 2016. Dziwi mnie to o tyle, że zainstalowałem plik fake do 11.1 (C:USERSXXXDOCUMENTSSports InteractiveFM2011dataupdatesupdate1110db1110lncall). Domyślam się, że być może zbyt głęboko wdepnąłem w foldery (fake powinien być w folderze 1110). Jeżeli stworzę identyczną ścieżkę do update 11.3 wszystko powinno być OK ?
Reprezentacja Holandii chodzi normalnie, mój Snejider regularnie gra w reprze, brakuje im przeważnie jednego bramkarza, czasem kogoś z pola (szaraki zamiast prawdziwych), ale to idzie wytłumaczyć brakiem ligi Holenderskiej i brakiem nacisku na zawodników krajowych w kraju Tulipanów. Japonia jest cała szara, ale to rozumiem - nie ładowałem żadnych zawodników z Azji, więc większość reprezentacji z tego wielkiego kontynentu to szaraki.

//Edytowano 1 raz, ostatni raz 23.05.2011, 19:10

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.