Witam. Gram sobie już w moją karierę w 2011 6-ty sezon, do tej pory nie miałem problemów z szaraczkami w reprezentacji Niemiec, ostatnio jednak zaczęło mnie to dziwić. Od 2014 (teraz mam końcówkę 2016) trenerem Niemców jest Magath. Wszystko szło ok, komputer brał samych prawdziwych graczy, do czasu. Od jakiegoś roku w grze wypiął się na prawdziwych graczy i skupił na szarakach, z którymi zdobył ME 2016. Dziwi mnie to o tyle, że zainstalowałem plik fake do 11.1 (C:USERSXXXDOCUMENTSSports InteractiveFM2011dataupdatesupdate1110db1110lncall). Domyślam się, że być może zbyt głęboko wdepnąłem w foldery (fake powinien być w folderze 1110). Jeżeli stworzę identyczną ścieżkę do update 11.3 wszystko powinno być OK ?
Reprezentacja Holandii chodzi normalnie, mój Snejider regularnie gra w reprze, brakuje im przeważnie jednego bramkarza, czasem kogoś z pola (szaraki zamiast prawdziwych), ale to idzie wytłumaczyć brakiem ligi Holenderskiej i brakiem nacisku na zawodników krajowych w kraju Tulipanów. Japonia jest cała szara, ale to rozumiem - nie ładowałem żadnych zawodników z Azji, więc większość reprezentacji z tego wielkiego kontynentu to szaraki.
Reprezentacja Holandii chodzi normalnie, mój Snejider regularnie gra w reprze, brakuje im przeważnie jednego bramkarza, czasem kogoś z pola (szaraki zamiast prawdziwych), ale to idzie wytłumaczyć brakiem ligi Holenderskiej i brakiem nacisku na zawodników krajowych w kraju Tulipanów. Japonia jest cała szara, ale to rozumiem - nie ładowałem żadnych zawodników z Azji, więc większość reprezentacji z tego wielkiego kontynentu to szaraki.
//Edytowano 1 raz, ostatni raz 23.05.2011, 19:10
Najnowsze posty