Jak zmienić kursor w FM-ie na czarny (by Aer)
[quote]KROK 1:
Upewnij się, że FM nie jest uruchomiony.
KROK 2:
Przejdź do folderu, w którym zainstalowano FM, najprawdopodobniej;
C: / Program Files / Sports Interactive Football Manager 2010
KROK 3:
Tworzenie kopii zapasowych graphics.fmf pliku. Aby to zrobić;
Kliknij dwukrotnie folder danych, tam powinieneś znaleźć plik o nazwie graphics.fmf. Kliknij prawym przyciskiem myszy i wybierz Kopiuj. Następnie kliknij prawym przyciskiem myszy w oknie folderu i wybierz Wklej. Powinno to stworzyć plik graficzny - Copy.fmf. Tworzymy to tylko w coś pójdzie nie tak, bo jeśli nie, zawsze można zmienić nazwę tego graphics.fmf pliku do przywrócenia go do niezmienionym stanie.
KROK 4:
Wróć do głównego folderu Football Manager (adres jest w punkcie 2), przejdź do Narzędzia / folder archiwizatora zasobów i kliknij dwukrotnie Resource Archiver.
KROK 5:
W Resource Archiver, kliknij przycisk "Extract Archive". W oknie, które pojawia się, wybierz graphics.fmf plik, klikając następnie kliknij przycisk Wybierz. Będzie zatem zapytać, gdzie chcesz, aby wyodrębnić go wybrać, gdzie chcesz go (nie ma znaczenia, ja wybrałem Moje dokumenty). Następnie rozpakuj wszystkie pliki do wybranego miejsca przeznaczenia.
Krok 6:
Pobierz
to. Rozpakuj za pomocą WinZip czy WinRAR do folderu, gdzie wypakowałeś Resource Archiverem.
Na przykład, wyodrębnione pliki graphics.fmf do moich dokumentów, tak, że środki trzeba wyodrębnić plik;
Moje dokumenty / grafika
Program zapyta, czy chcesz nadpisać, kliknij przycisk Tak.
KROK 7:
Wróć do Resource Archiver. Tym razem, kliknij przycisk Utwórz archiwum. Zostaniesz zapytany o to, co folder, który chcesz zarchiwizować. Znajdź folder, grafiki, tj.
Moje dokumenty / grafika
i kliknij przycisk Wybierz. Następnie proszę gdzie you'dd chcesz umieścić w archiwum. Wróć do folderu Dane w głównym katalogu FM i kliknij graphics.fmf a następnie kliknij przycisk Wybierz. Wtedy zapyta Cię, czy chcesz zastąpić plik, kliknij przycisk Tak.
Gratulacje! Teraz jesteś dumnym właścicielem zestawu czarnego kursora![/quote]
Najnowsze posty